MIRAKUL AKADEMIJA

Postanite stručnjak za oglašavanje na Internetu

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 10.11.2016 11:38
  • Objavljeno 17.10.2011 u 11:14
edukacijski_centar_2

edukacijski_centar_2

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mirakul Edukacijski centar

Internet i mobilno poslovanje postaju sve važniji dio poslovne svakodnevice i nezaobilazan kanal komunikacije s potrošačima. Upravo zbog toga tvrtka Mirakul ponovno pokreće Internet marketing Akademiju, jedinstven višemjesečni modularni program koji će vam omogućiti da potpuno ovladate svim oblicima komunikacije putem Interneta.

Zašto upisati Internet marketing Akademiju?
Internet marketing Akademija otvorit će vam vrata u svijet Internet marketinga. Stečeno znanje ćete moći odmah primijeniti u poslovanju i suvereno prenijeti drugima, budući da niti jedna ustanova ni fakultet nisu pripremili toliko sveobuhvatni program koji ide od početka do kraja cijelog Internet marketing procesa, uz mnoštvo primjera iz poslovne prakse koje će predstaviti vodeći hrvatski stručnjaci iz ovog područja.

Polaznici će naučiti sve o integriranoj marketinškoj komunikaciji na Internetu, oglašavanju putem društvenih mreža (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Foursquare,…), kao i svim ostalim mogućnostima online oglašavanja (kontekstualno i display oglašavanje, oglašavanje na mobilnim platformama, personalizirano oglašavanje, oglašavanje putem e-newslettera). Naučit će također i sve o kreiranju Google AdWords kampanja i praćenju uspješnosti web sjedišta putem sustava Google Analytics, optimizaciji web sjedišta (SEO), pokretanju i održavanju web trgovine te sva ostala područja neophodna za potpuno razumijevanje poslovanja i oglašavanja na Internetu.

Vrhunski predavači na Mirakul Akademiji
Voditelji programa Akademije su Damir Podhorski i Miroslav Varga, a osim njih predavači će biti i Vibor Cipan iz tvrtke UX Passion, ponuđača najboljeg twitterwalla u svijetu, Sir Željko Riha, član mnogih domaćih i međunarodnih organizacija (poput Londonske diplomatske akademije, Društva za Ujedinjene Narode i Hrvatske udruge za odnose s javnošću), te Davor Runje, koji je zadnje tri godine producirao pedesetak aplikacija za Facebook, od čega su četiri bile hitovi sa šesteroznamenkastim brojem korisnika, a dobitnik je zlatne Effie 2010 nagrade za kampanju “Životinjsko carstvo na Facebooku”.

Kroz Akademiju će proći i brojni gosti-predavači – oni nisu samo stručnjaci koji se dnevno bave tim poslom, već su odabrani kao oni koji najbolje prenose svoje znanje ljudima kojima su ova znanja neophodna, bilo da rade kao stručnjaci u marketinškim agencijama, bilo da su suradnici u marketinškim odjelima tvrtaka ili manageri i poduzetnici.

Prijave i uvjeti upisa

Rok za prijavu na Internet marketing Akademiju je 21. listopada 2011. Program se sastoji od 11 modula ukupnog trajanja 100 sati i održava se u razdoblju od kraja listopada ove sve do ožujka 2012. godine. Više informacija o programu, predavačima i uvjetima upisa možete pogledati na: http://www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija/internet-marketing-akademija.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi