KRENULI UPISI

Postani 'Voditelj pripreme i provedbe EU projekata' u Zagrebu, Splitu i Rijeci

20.10.2016 u 10:20

Bionic
Reading

Učilište EU Projekti, prvo hrvatsko specijalizirano učilište za obrazovanje stručnjaka za EU fondove, ujedno i jedino na tržištu u organizaciji konzultantske kuće koja radi na projektima poput onoga za izgradnju Pelješkoga mosta, otvorilo je upise nove generacije polaznika i polaznica u Zagrebu, Splitu i Rijeci

Polaznici se mogu prijaviti u program za voditelja pripreme i provedbe EU projekata koji se provodi uz stručno vodstvo naših predavača i mentorice Ariane Vela, te uspješno završit svoje obrazovanje i steći prestižnu diplomu koja se upisuje u e-radnu knjižicu.

Svaki polaznik dobiva na poklon knjigu o pripremi projekata iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova pod nazivom 'Menadžment ESI fondova – Priručnik o pripremi i provedbi projekata financiranih iz ESI fondova u financijskoj perspektivi 2014. – 2020.', autorice Ariane Vela

Za dvoje najboljih i najredovitijih polaznika osigurali smo praksu u trajanju od dva mjeseca, u jednoj od najpoznatijih konzultantskih tvrtki u Hrvatske, EU Projektima.

Programi Učilišta verificirani su od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, te koncipirani na način da se uz neizostavni teoretski dio, velikim djelom oslanjaju na praksu.

Predavanja počinju u rujnu i listopadu, a svoje mjesto u grupi možete rezervirati već sada, i to uz posebno kreirane cijene i popust od 10 posto.

'Osnovala sam Učilište EU Projekti zato što u Hrvatskoj postoji velika potreba za stručnjacima koji se bave problematikom fondova EU, posebice zato što trenutačni kapaciteti onemogućuju iskorištavanje velikih iznosa koji su nam na raspolaganju. Naše 15-ogodišnje konzultantsko iskustvo i rad na projektima poput Pelješkoga mosta, kao i 8.000 osoba koje smo dosad educirali, dokaz su da znamo što radimo i da naši polaznici mogu očekivati konkretne rezultate u svom obrazovnom procesu', rekla je osnivačica UEP-a, Ariana Vela

Informacije o upisima, i programima možete dobiti u Učilištu EU PROJEKTI putem telefona na broj 01 5534 878, putem adrese e-pošte info@uep.hr ili na internetskoj stranici www.uep.hr.