LUSKUZ na KAMENU

Pogledajte sedam imotskih ljepotica za bogovski odmor

23.04.2019 u 18:37

Bionic
Reading

Prije desetak godina Imotski i okolica imali su tek jednu ili dvije kuće za odmor s bazenom, danas ih je više od 300. Izdvojili smo sedam vila i ladanjskih kuća od kojih zastaje dah

Malo je poznato da su Imoćani prvi u kontinentalnoj Hrvatskoj dobili Strategiju razvoja turizma do 2025. Prvi se objedinili sve turističke zajednice iz osam općina i grada Imotskog u jednu.

Zasukali su rukave i uz pomoć kredita i ušteđevine obnovili stare napuštene kuće, a neki su izgradili nove objekte.

Vila Maslina, Imotski

  • +5
Vila Maslina Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila Maslina diči se s pet zvjezdica. Okružena je maslinikom, a namjenjena je za boravak do osam osoba. Ima tri klimatizirane spavaće sobe, bazen i vanjski roštilj.

Vila Rosabel, Imotski

  • +7
Vila Rosabel Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Super luksuznu vilu Rosabel izgradio je bivši kontroverzni gradonačelnik Imotskog Ante Đuzel. Ima čak 14 spavaćih soba, vanjski bazen i teniski teren. Gostima su na raspolaganju sauna i hidromasažna kada.

Vila Borak, Glavina Gornja

  • +8
Vila Borak Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kamena ljepotica Vila Borak u vlasništvu je istoimene obitelji iz Imotskog. Može primiti do 11 gostiju kojima su na raspolaganju četiri spavaće sobe s kupaonicom. U sklopu vile je i vanjski bazen.

Vila Andrea, Medvidovića Draga

  • +6
Vila Andrea Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila Andrea ima tri spavaće sobe. Može primiti do osam osoba. U sklopu vile je bazen i dječje igralište. U ponudi je i usluga najma bicikala.

Kuća za odmor, Vinjani Gornji

  • +7
Kuća za odmor Vinjani Gornji Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kamena kuća za odmor u Vinjanima Gornjim ima četiri sobe i jednu kupaonicu. Namijenjena je za osam osoba. Za uživanje im nudi bazen i dječije igralište.

Vila Andrić, Staro Medvidovića selo

  • +6
Vila Andrić Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila Andrić ima četiri spavaće sobe i dvije kupaonice kupaonice. Gostima su na raspolaganju bazen, oprema za roštilj, a mogu se opustiti u zajedničkom salonu. Vila može ugostiti najviše osam osoba.

Kuća za odmor, Imotski

  • +6
Kuća za odmor Imotski Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Obnovljena tradicionalna kamena kuća ima tri spavaće sobe. Može primiti do šest osoba. Ima vanjski bazen i privatno parkiralište.