državna služba

Pleter već zapošljava, traže vozača, konobara i pomoćne radnike u Petrinji

  • Autor: T. O.
  • Zadnja izmjena 13.01.2021 12:43
  • Objavljeno 13.01.2021 u 12:22
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić/PIXSELL

Tvrtka Pleter zadužena za pripremu hrane u Sisačko-moslavačkoj županiji objavila je na svojim stranicama oglase za neka radna mjesta. Traže dva pomoćna radnika u kuhinji te po jednog konobara i vozača. Sve za područje Petrinje

Tako će, kako stoji na internetskim stranicama Pletera, vozač kojeg traže raditi na poslovima prijevoza, utovara i istovara robe i drugih materijalnih sredstava. Što se tiče tražene razine obrazovanja, kandidat može biti NSS, PKV, KV ili SSS – vozač, a osim radnog iskustva od jedne godine, mora imati položen vozački ispit i to kategoriju B i C. Državna tvrtka će ga zaposliti na određeno vrijeme, zbog povećanog opsega posla, a radit će puno radno vrijeme.

Dva pomoćna radnika u kuhinji bavit će se pripremom i obradom namirnica, podjelom obroka, pranjem posuđa i čišćenjem kuhinje. Tražena razina obrazovanja je NKV, NSS, KV ili SSS, a morat će imati i položen vozački ispit kategorije B. Radno iskustvo nije važno, a bit će zaposleni na određeno vrijeme, zbog povećanog opsega posla, i radit će puno radno vrijeme.

Državna tvrtka traži i konobara koji će raditi na poslovima posluživanje hrane i pića te naplate usluge, s PC blagajnom i u pružanju a la carte usluge. Tražena razina obrazovanja je KV, SSS, VKV, ugostiteljska – konobar i potrebna je barem godina radnog iskustva. Novi državni konobar bit će zaposlen na određeno vrijeme, zbog povećanog opsega posla, i radit će puno radno vrijeme.

Rok za prijavu za sva tri radna mjesta je 20. siječnja 2021. godine, a na stranicama Pletera ne stoji koliku će plaću primati novi vozač, konobar i pomoćni radnici u kuhinji.

  • +9
  • +6

Predsjednik Milanović obišao kuhare volontere u Petrinji

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!