INVESTIRANJE JE PRIRODNO

Otkrijte jeste li i vi rođeni investitor

13.10.2022 u 16:29

Bionic
Reading

Tijekom života svjesno ili spontano ulažemo u različite stvari. Od malih nogu investiramo u svoje znanje, vještine i hobije, u svoje zdravlje i odnose. Također, vrlo često dajemo svoje vrijeme koje je dragocjeno. Recimo, vi ste već investirali približno 6 sekundi u čitanje ovog teksta

Upravo spremnost na ulaganje danas, radi povrata određene vrijednosti u budućnosti, lako možemo prevesti u financijski svijet kroz ulaganje.

Ovdje možete razmotriti ideju o sigurnijem načinu ulaganja koje vam se uvećano vraća, i to s malim ulaganjima. Radi se o investicijskim fondovima koji prikupljaju sredstva velikog broja investitora. Njihov je cilj daljnje zajedničko ulaganje u financijske instrumente s pozitivnim rezultatom, u vidu dodatne zarade na uložena sredstva.

Dajući svoja sredstva u ruke profesionalaca, imate pristup tržištima kojima inače ne biste mogli pristupiti sami, s malim ulaganjima.

Zato ako raspolažete dodatnim sredstvima i odlučite ih uložiti kako biste kroz kraće rokove ostvarili mogućnost njihova povećanja, posjetite nas u najbližoj RBA poslovnici. Podijelit ćemo s vama sve bitne formacije za što jednostavniji odabir idealnog fonda.

Dodatne razloge za investiranje u Raiffeisen investicijske fondove rado ćemo s vama podijeliti na stranicama RBA i Raiffeisen Investa.