Varteks

Originalna ideja Varaždinaca: odjeću će prodavati u putujućoj trgovini - Modabusu

13.02.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Varteks je u srijedu predstavio prvi hrvatski putujući pop-up dućan - Modabus. Svoja vrata je prvo otvorio kupcima ispred Arene u Varaždinu, a uskoro će posjetiti više od stotinu mjesta diljem Hrvatske

'Varteks Modabus eliminira udaljenost između kupca i trgovine. Vraćamo se u mjesta u kojima smo nekada bili i idemo gdje još nikada nismo. Donosimo vam ponudu kvalitetnih odijela od vrhunskih tkanina, ali i druge muške i ženske odjeće uz stručno vodstvo naših konzultanata za potpuni modni doživljaj. Također, Modabus ćemo iskoristiti za predstavljanje kolekcija i druge modne doživljaje koji se inače događaju samo u glavnom gradu' istaknuo je predsjednik uprave Varteksa, Nenad Bakić.

"Varaždin i Varteks su neraskidivo vezani, a između dva svjetska rata, Varteks, tadašnji Tivar, imao je autobuse s tzv. ambulantnom prodajom koji su išli širom zemlje. Bio je čak i poznat kao 'Grad dobrih odijela'. Vjerujem da je ova suvremena, vrlo inovativna, interpretacija tog koncepta odlična promocija za Varteks kvalitetu, ali i za brandiranje Varaždina kao grada kulture i tradicije lijepog odijevanja. Velika promjena na bolje za građane kojima je kvaliteta našeg Varteksa bila nedostupna" rekao je gradonačelnik Varaždina, Ivan Čehok.

  • +14
Varteks Modabus Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Varteks

"Kao izbornik cijenim profesionalce koji mi pomažu pri izboru. Brzo uočavanje najboljih opcija donosi uspjeh" komentirao je svoje iskustvo u Modabusu hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić.

„Već sto godina posvećeni smo izradi savršenih odijela. Isprobajte ih u svom susjedstvu, recite nam svoje mišljenje ili odmah kupite u našem webshopu uz pomoć naših asistenata, uz dostavu na kućna vrata“ pozvao je Bakić u ime 1055 zaposlenika Varteksa.