BISER NAŠEG MORA

Opatija najbolje turističko mjesto jugoistočne Europe

22.04.2015 u 15:46

Bionic
Reading

Međunarodna turistička patrola Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva 'SACEN International' proglasila je Opatiju najboljim turističkim mjestom jugoistočne Europe u 2014., priopćeno je u srijedu iz Turističke zajednice Grada Opatije

Međunarodna turistička patrola SACEN Internationala ocijenila je turističke destinacije u Turskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Tunisu, Malti, Grčkoj i Srbiji.

Najboljom turističkom destinacijom jugoistočne Europe proglašena je Grčka, dok je titula najboljeg turističkog mjesta za 2014. godinu dodijeljena Opatiji.

Priznanja, koja se dodjeljuju i u više drugih kategorija, bit će svečano uručena dobitnicima 25. travnja u Beogradu, a Turistička zajednica Grada Opatije tom će prigodom, na otvorenju ljetne sezone na Skadarliji, predstaviti svoju turističku ponudu, priopćili su iz opatijske Turističke zajednice.

Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva 'SACEN International', sa sjedištem u Beogradu, već godinama provodi turističku akciju 'Birajmo najuspešnije u turizmu Jugoistočne Evrope' u više kategorija.