uprava široke ruke

Odlične vijesti za radnike Ine: Od travnja veće plaće, ali i atraktivna novčana nagrada

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 12.03.2019 13:10
  • Objavljeno 12.03.2019 u 13:10
Ina - benzinska

Ina - benzinska

Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL

Radnicima INA Maloprodajnih servisa će se od travnja povećati mjesečna primanja i do 25 posto. Rezultat je to kolektivnih pregovora između INA MS-a, Sindikata naftne djelatnosti-INAŠ i Sindikata naftnog gospodarstva.

Radnicima u najnižim i srednjim platnim razredima povećat će se mjesečna primanja za 14 - 25 % kroz povećanje osnovne mjesečne plaće i uvođenje mjesečnog dodatka, dok se za radnike u višim platnim razredima i voditelje uvodi mjesečni dodatak. Uvodi se i novi sustav stimulacije s ciljem povećanja prodaje i adekvatnog nagrađivanja najboljih radnika. Novim sustavom stimulacija radnici će moći ostvariti viši iznos kvartalne stimulacije kroz višu stopu bonusa i veći postotak isplate bonusa. Pored toga, svim INA MS radnicima bit će u ožujku isplaćena i dodatna nagrada u iznosu od 1.000 kuna neto.

'Već krajem prošle godine, radnicima u cijeloj INA Grupi je, uz isplatu prigodnog dara povodom Božića u neto iznosu od 1.000 kuna, isplaćen i dodatni neto iznos od 1.000 kuna. INA MS svojim radnicima osigurava niz dodatnih materijalnih i nematerijalnih pogodnosti koje ulaze u ukupni kompenzacijski paket, kao što su: božićnica u iznosu od 1.000 kn, regres u iznosu od 1.500 kn, božićni dar za djecu u iznosu od 600 kn po djetetu, Uskrsnica u iznosu od 600 kn, sistematski pregledi, široka polica dodatnog zdravstvenog osiguranja te brojne druge pogodnosti', priopćeno je iz Ine.

'Ljudi su presudni za uspjeh naše kompanije i njihovo zadovoljstvo nam je važno. Želimo im pružiti bolje uvjete rada kako bismo ih nagradili i dodatno motivirali. Na tržištu koje se neprestano mijenja, naš je fokus na inovativnosti poslovanja s ciljem zadovoljavanja potreba i zahtjeva naših kupaca. U tom smislu kontinuirano razvijamo nove proizvode i usluge, a tu i naši radnici imaju ključnu ulogu. Zadovoljan radnik za nas znači i zadovoljnog kupca', - izjavio je direktor INA Maloprodajnih servisa, Borko Buturac.

Na maloprodajnim mjestima zaposleno je oko 2.500 radnika. U tijeku je natječaj za sezonske radnike (Portal za zapošljavanje) jer se svake godine tijekom turističke sezone zapošljavaju novi radnici koji, po završetku sezone, imaju priliku postati stalni Inini zaposlenici.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!