provjerite ponudu

Od novog posla dijele vas samo dva klika! Izdvojili smo nekoliko atraktivnih poslovnih prilika

14.07.2022 u 16:05

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za (novim poslom), stanje na tržištu rada istražio je portal MojPosao koji je pronašao nekoliko zanimljivih oglasa

Pan-pek, vodeća tvrtka u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda, zbog razvoja poslovanja u stalnoj je potrebi za novim zaposlenicima. Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Skladištar (m/ž). Nude sigurna i redovita primanja, edukaciju i razvoj vještina, mogućnost stalnog zaposlenja, plaćene dodatke za rad noću, nedjeljom i praznikom te rad u profesionalnom i ambicioznom timu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 18. srpnja.

Želiš raditi u internacionalnom okruženju u kojem sam/a možeš kreirati i stvarati?? Važno ti je da, kad nešto radiš, razumiješ kako i zašto nešto funkcionira? Oduvijek sanjaš o tome da si dio tima koji radi na naprednim projektima digitalizacije i automatizacije? Odlično! Jamnica traži Specijalista za upravljanje poslovnim procesima (m/ž) i žele te bolje upoznati! Potiču svakodnevno učenje, vode brigu o fizičkom i mentalnom zdravlju zaposlenih, njeguju kulturu zajedništva i nude odlične uvjete za rad. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 2. kolovoza.

Okrepčevalnica, obiteljsko ugostiteljsko poduzeće sa dvije poslovnice u Novom mestu, posluje više od 30 godina i trenutno zapošljava 12 djelatnika. Svoj tim sada žele osnažiti na radnom mjestu: Kuhar/Pizza Majstor (m/ž). Nude stimulativnu plaću u rasponu od 1.100 do 1.200 eura, ugodno radno okruženje, naknadu za prijevoz, božićnicu i stalni radni odnos. Ako želiš postati dijelom njihovog stručnog tima, javi im se do 23. srpnja.

Foodie daily restaurants je koncept različitih svjetskih kuhinja, nastao u želji da se na jednom mjestu udovolji svačijem nepcu i gastronomskim željama. Kako bi nastavili uspješan trend rasta i razvoja, za potrebe restorana u Zagrebu traže osobu za radno mjesto: Šef kuhinje (m/ž). Potrebno je minimalno 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, a prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s dobrim poznavanjem nacionalne i internacionalne kuhinje. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 22. srpnja.

Tvrtka Selectio u ime svog klijenta, vodeće međunarodne veleprodajne tvrtke s prehrambenim i neprehrambenim asortimanom METRO Cash & Carry, traga za Direktorom veleprodajnog centra (m/ž). Mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja karijere, rad u međunarodnom okruženju s razvijenom korporativnom kulturom, službeni automobil, ostvarenje bonusa sukladno postignutim rezultatima, mogućnost plaćenog smještaja... To je njihova ponuda! Svoj životopis im pošalji do 20. srpnja.