besplatni webinari

Saznajte kako možete ostvariti bolju povezanost s članovima tima, zajednički raditi na datotekama te organizirati video konferenciju ili online sastanak

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 23.11.2020 09:56
  • Objavljeno 23.11.2020 u 09:56
Rad od kuće

Rad od kuće

Izvor: Promo fotografije / Autor: Telekom Picture World

Pandemija koronavirusa koja je ušla u svoju drugu fazu i u novi lockdown bacila pola zapadne Europe stvorila je goleme izazove svima koji rade od kuće - komunicira se na razne načine i kroz razne platforme što se pokazalo vrlo stresnim i neučinkovitim.

Microsoft Teams svojim korisnicima nudi chatove, video i audio konferencije te zajedničko upravljanje datotekama i dokumentima kroz programski paket Microsoft Officea. Drugim riječima, Teams baca u prošlost korištenje nekompatibilnih aplikacija i programa i objedinjuje komunikaciju.

Hrvatski Telekom nakon serije uspješno provedenih edukacijskih webinara, poziva sve postojeće i potencijalne korisnike na poslijednji besplatni webinar 26.11.u kojima se predstavljaju glavne prednosti i funkcionalnosti Microsoft Teams aplikacije, a važno je i napomenuti da u strateškom partnerstvu s Microsoftom Hrvatski Telekom osigurava besplatno korištenje aplikacije do kraja siječnja 2021. godine.

Nakon besplatnog webinara znat ćete kako unutar Microsoft Teamsa kreirati grupe i komunikacijske kanale s članovima tima, kako zajednički raditi na datotekama i kako održavati audio i video konferencije. Webinaru se može pristupiti bez korisničkog imena i lozinke, a webinar se održava u četvrtak, 26. studenog.

Za webinar koji se održava u četvrtak, 19. studenog prijavite se OVDJE.

*Za sudjelovanje na webinaru nije potrebno imati instaliranu aplikaciju Microsoft Teams. Link za sudjelovanje na webinaru bit će poslan na vašu email adresu nakon prijave.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!