GARANCIJA KVALITETE

Nagrade za šest najuslužnijih tvrtki u Hrvatskoj

hilton imperial dubrovnik

hilton imperial dubrovnik

Izvor: Cropix / Autor: mateo rilovic

Nagradu koja se dodjeljuje za najbolju uslugu kupcima Best in Customer Service Award (BICSA) osvojili su Hilton Imperial Dubrovnik u kategoriji hotelijerstva, DHL International d.o.o. u kategoriji poštanskih i kurirskih usluga, AH Servis u kategoriji auto-industrije, Holcim Hrvatska u građevinskoj kategoriji, AON Hrvatska u kategoriji konzultinga te International Kindergarden 'Horizons' u kategoriji malih tvrtki

Program Best in Customer Service Award koji kroz natjecanje potiče izvrsnost u uslužnom sektoru drugu godinu provodi tvrtka Vita komunikacije u partnerstvu s Američkom visokom školom za menadžment i tehnologiju te Američkom gospodarskom komorom u Hrvatskoj.

Kako kaže direktorica Vita komunikacija Jela Begonja, riječ je o procesu nacionalnog natjecanja razvijenog sa svrhom nagrađivanja i prepoznavanja tvrtki koje demonstriraju izvrsnost usluživanja, a promoviraju kako izvrsnost poslovanja i najbolje prakse, tako i vodstvo, kreativnost i inovativnost.

Želja je narednih godina u natjecanje za ove prestižne nagrade uključiti također javne i državne institucije, a osim šest već prepoznatljivih kategorija pokrenuli su i dvije nove. Naime, na ovogodišnjoj svečanoj dodijeli nagrada, zakazanoj za 31. ožujka u hotelu Westin, po prvi put će se uručiti i dvije individualne nagrade.

'Andreas Jersabeck, generalni direktor hotela Hilton u Dubrovniku je izabran kao Best in Customer Service Award Ambassador. Isto tako, u suradnji s Američkom visokom školom za menadžment i tehnologiju (ACMT) u Dubrovniku pokrenuli smo i kategoriju Best in Customer Service Youth Ambassador Award', ističe direktorica Begonja, dodajući kako je ova nagrada osmišljena u čast studenata koji demonstriraju vodstvo, inovativnost i izvrsnost u pružanju kvalitetne usluge kroz vlastito obrazovanje i djelovanje u društvu, a po prvi put uručit će se studentici Đeni Paskojević

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi