odluka Nadzornog odbora

Mladen Veber novi predsjednik Uprave Mlinara

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 29.04.2021 15:09
  • Objavljeno 29.04.2021 u 14:21
Mladen Veber

Mladen Veber

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mlinar

Posljednjom odlukom Nadzornog odbora najveća hrvatska kompanija u pekarskoj industriji – Mlinar s prvim danom svibnja dobit će novog predsjednika Uprave - Mladena Vebera

Lena Habuš, koja je upravljala kompanijom u tranzicijskom periodu od 6 mjeseci, nastaviti će raditi na poziciji članice Uprave za financije i poslovni razvoj Mlinara, navodi se u priopćenju iz te kompanije.

 Mladen Veber dvadesetak godina poslovnu je karijeru gradio u Atlanticu, čijem se timu priključio 1996. godine na mjestu direktora Distribucijskog centra Rijeka. 2001. godine imenovan je za potpredsjednika Atlantic Tradea zaduženog za upravljanje robnim markama i međunarodna tržišta, a od 2006. do 2018. godine obnašao je dužnost člana Uprave Atlantic Grupe. 2018. godine poslovni put nastavlja izvan Atlantic Grupe, a 2020. godine pridružuje se Stanić grupi na mjestu dopredsjednika Uprave od kuda dolazi u najveću kompaniju na tržištu u pekarskoj industriji - Mlinar.

'Svi zajedno danas živimo u izrazito dinamičnom okruženju koje zahtijeva promptno djelovanje uz stalnu prilagodbu, u okruženju koje prije samo nekoliko godina nismo mogli ni zamisliti. Potrošači, zaposlenici i vlasnici od vodećih kompanija svake industrije s pravom očekuju strateško promišljanje i kvalitetna rješenja. Vjerujem da ću temeljem dosadašnjih znanja i vrijednih iskustava s timom Mlinara nastaviti graditi uspješnu pekarsku i poslovnu priču, dajući joj dodatnu vrijednost potrebnu za dane koji dolaze', izjavio je  Mladen Veber povodom imenovanja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!