gostovanje u algebri

Masterclass Paule Januszkiewicz

18.02.2019 u 11:22

Bionic
Reading

U Algebru dolazi jedna od najpoznatijih svjetskih stručnjakinja za IT sigurnost!

Jedno od najvećih imena svjetske IT security zajednice, Paula Januszkiewicz, gostuje u Algebri 26. veljače kada će održati Masterclass: System Forensics and Incident Handling. Predavanje je namijenjeno svima koji su na neki način povezani s IT security tematikom, sistemskim administratorima, stručnjacima za sigurnost, sistemskim inženjerima, administratorima mreže, IT profesionalcima, savjetnicima za sigurnost ili osobama odgovornim za implementaciju sigurnosti mreže.

Ovo će predavanje biti iscrpan tečaj o sigurnosnim operacijama: upravljanju ranjivošću, otkrivanju anomalija, otkrivanju industrijskih napada i prijetnji, prepoznavanju kako izgledaju kompromitirani sustavi i njihova rješenja, utvrđivanju indikatora napada, upravljanju incidentima i dnevnom servisiranju na SIEM platformi. Trening će se usredotočiti na otkrivanje incidenata računalne sigurnosti te odgovaranje na njih i njihovo rješavanje, a obuhvatit će različite sigurnosne tehnike kao što su koraci za upravljanje incidentima i otkrivanje zloćudnih aplikacija i aktivnosti u mreži, te otkrivanje i analiziranje ranjivosti sustava i mreže, uz kontinuirani procesa poboljšavanja, zahvaljujući otkrivanju suštinskih uzroka incidenata.

Paula Januszkiewicz, osim što je krasi titula jedne od najpoznatijih svjetskih stručnjakinja za IT sigurnost, ujedno je i Microsoftov najcjenjeniji profesionalac (MVP) i trener (MCT) za poslovnu sigurnost, te Microsoftov pouzdani savjetnik za sigurnost. Paula je vrhunska govornica na svjetskim konferencijama, a izabrana je i za najbolju govornicu na konferenciji Microsoft Ignite.

Za sve informacije o Masterclassu obratite na mail specijalisticka@algebra.hr ili nazovite 01/5809 365. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom!