MIRAKUL EDUKACIJSKI CENTAR

Ljudski potencijali kao ključni resurs poslovnog razvoja svake organizacije

30.01.2017 u 09:54

Bionic
Reading

Dugoročno planiranje ljudskih potencijala sastavni je dio strategije poslovanja i strategijskog upravljanja zaposlenicima. Ljudski potencijali jedan su od ključnih resursa i izravni sudionik poslovnog razvoja i ekspanzije svake organizacije

Zbog snažne konkurencije i gotovo svakodnevnih promjena, tvrtke se prema ljudima moraju odnositi kao prema najvažnijem resursu, koji će doprinijeti njihovim interesima i ciljevima. Stoga je iznimno važno da je strategija upravljanja ljudskim resursima usklađena sa strategijom tvrtke.

Opći je cilj upravljanja ljudskim potencijalima postizanje uspjeha kroz zaposlenike. Organizacije privlače, zapošljavaju, motiviraju i razvijaju svoje ljudske potencijale kao temeljne pokretače sadašnjih i budućih uspjeha.

HR Akademija u organizaciji Mirakul Edukacijskog centra započet će s predavanjima 24. veljače, a osmišljena je kako bi potaknula sustavni pristup managementu ljudskih potencijala u procesnom i praktičnom kontekstu te kako bi se ohrabrilo korištenje najboljih hrvatskih, ali i svjetskih HR praksi.

HR Akademija sastoji se od 7 modula:

Modul 1: Strateško upravljanje ljudskim resursima

Modul 2: Analiza radnog mjesta, selekcija i integracija zaposlenika

Modul 3: Model praćenja radne uspješnosti – Performance Appraisal

Modul 4: Upravljanje talentima – Talent Management

Modul 5: Upravljanje karijerom, edukacija i razvoj zaposlenika

Modul 6: Organizacijski sustav motiviranja i nagrađivanja – Reward Management

Modul 7: Transformacija kompanije – reorganizacija i programi restrukturiranja

Upravljanje ljudskim resursima predstavlja strateški pristup upravljanju i razvoju ljudskih potencijala kao jednog od najvažnijih izvora konkurentske prednosti. Isticanje vrijednosti ljudskog čimbenika u radu organizacije smjer je koji vodi do pozitivnih pomaka u poslovanju tvrtaka. Ljudski potencijali su ukupna znanja, vještine, sposobnosti, kreativne mogućnosti, motivacija i odanost kojom raspolaže neka organizacija.

To je ukupna intelektualna energija koju organizacija može angažirati na ostvarenju ciljeva i razvoja poslovanja.

Polaznici HR Akademije Polaznici dosadašnjih HR Akademija imali su visoka očekivanja od predavača i Mirakula kao organizatora. Očekivali su konkretna znanja koja će moći odmah primijeniti na svojem radnom mjestu, te istima donijeti korist i novu vrijednost. Svi održani programi HR Akademije ocijenjeni su izvrsnim ocjenama za kompletnu organizaciju, odabir predavača i njihovu stručnost za provođenje višemjesečnog programa.

Predavanja i radionice traju od 24. veljače do 30. lipnja 2017. godine, a sve module moguće je upisati i pojedinačno. više informacija možete pronaći na webu Mirakul Edukacijskog centra www.mirakul.hr/edukacijski-centar/hr-akademija.

Prijavite se do 31.01.2017. i ostvarite dodatan popust od 15% na sve Mirakul Akademije!