u ponedjeljak

Lansiramo CEO blog: Najmoćniji ljudi hrvatskog biznisa za tportal pišu o temama koje život znače

03.06.2022 u 16:03

Bionic
Reading

Kako je u današnje vrijeme biznis sve i kako se sve vrti oko njega, na tportalu smo pokrenuli projekt CEO blog. Predsjednici te glavni izvršni direktori (CEO) najvećih, najmoćnijih i najpropulzivnijih hrvatskih kompanija dobit će priliku u prvom licu govoriti o svojim poslovima, poteškoćama, prilikama i promašajima, ali i o svim ostalim temama koje smatraju bitnima

Tko je na temu uvođenja eura relevantniji od šefa banke? Tko zna više o utjecaju skupe energije od velikog industrijalca? Tko može dati bolji uvid u poskupljenje hrane od šefa prehrambene kompanije?

Tim smo se mislima vodili proteklih tjedana, dok smo pripremali ovaj veliki projekt. No osim što će CEO-i moći pisati o temama iz biznisa i ekonomije, odlučili smo im dati odriješene ruke jer su mnogi u startu poručili da imaju potrebu komentirati politiku, iznijeti svoje poglede i ideje o pitanjima iz znanosti i kulture, a neki žele pisati i o svojim hobijima.

Kako bi CEO blog bio zanimljiv što većem broju čitatelja, nije nam preostalo ništa drugo nego ispuniti njihove želje: u razdoblju u kojem se svijet mijenja brže nego ikad i vrijeme je postalo gotovo neprocjenjiv resurs, šefovi naših kompanija, koji zapošljavaju tisuće ljudi, odvojit će ga malo za pisanje i krenuti u autorske vode.

Prvi CEO blog na tportalu objavit će Martina Dalić, predsjednica Uprave Podravke, bivša potpredsjednica Vlade te ministrica gospodarstva i financija.