Eurospin

Lanac koji se hvali da je najjeftiniji otvario novi supermarket, najavio dolazak u još dva hrvatska grada

24.05.2021 u 13:20

Bionic
Reading

Trgovački lanac Eurospin koji se hvali da ima najniže cijene u regiji otvorio je ovih dana osmi supermarket u Hrvatskoj, i to u Vrbovcu

Time se nastavlja pohod talijanskog trgovca na tržište središnje i sjeverne Hrvatske. Lani je Eurospin otvoren u Križevcima, a u planu je ove godine otvorenje u Bjelovaru i Čakovcu. U Bjelovaru grade centar u Ulici Vlahe Paljetka, blizu Pevexa i Kauflanda, piše Danica.hr.

Na karti skorašnjih otvorenja našao se i Čakovec gdje se Eurospinov supermarket naveliko gradi u Obrtničkoj ulici i on bi mogao biti sljedeći za otvorenje, nakon Vrbovca.

Eurospin je i u Koprivnici kupio atraktivan prostor bivše tvornice obuće Sloga u širem gradskom središtu. No, tamo se ovog časa ništa ne događa, a tvrtka je u međuvremenu objavila kako su sljedeći na redu za otvaranje centri u Bjelovaru i Čakovcu.

Eurospin je poznat po tome što u trgovačkim centrima prodaje isključivo proizvode pod svojom robnom markom. Kod njih nećete moći kupiti poznate hrvatske i svjetske brandove poput Podravke, Leda, Vindije, Coca-cole, Carlsberga, Milke…

No, zato u Eurospinu tvrde kako prosječna hrvatska obitelj na kupnji u njihovim centrima može godišnje uštedjeti čak 32.000 kuna. Na policama ima oko 2500 artikala robe široke potrošnje.