PRIJAVI SE

Kreću upisi nove generacije Mirakul Akademije

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 10.11.2016 11:39
  • Objavljeno 05.10.2011 u 12:10
edukacijski_centar_2

edukacijski_centar_2

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mirakul Edukacijski centar

Počeli su upisi nove generacije Mirakul Akademije 'Voditelj projekata za EU fondove' te 'Internet marketing Akademije', višemjesečnih specijaliziranih modularnih programa koji nude sveobuhvatna znanja iz tržišno najpropulzivnijih područja u Hrvatskoj.

Obje Akademije pružaju visoku razinu stručnih znanja i kompetencija iznimno značajnih za razvoj hrvatskoga gospodarstva. Kvalitetna priprema projekata za EU fondove hrvatskim tvrtkama i institucijama te malim i srednjim poduzetnicima otvara lakši pristup do izdašnih EU fondova, što izravno utječe na rast poslovanja, nove investicije i povećanje izvoznih aktivnosti. Polaznicima će se predstaviti EU kohezijska politika, strukturni fondovi i Kohezijski fond te programi zajednice. Naučit će sve o osmišljavanju projekata, izradi logičke matrice i sažetku projekta, izradi prijavnog obrasca i proračuna projekta te njegovoj evaluaciji i provedbi. Na kraju će, na zadnjem modulu, brojni gosti-predavači predstaviti praktične primjere provedenih projekata: pripremu, provedbu i pravdanje projekata, probleme s kojima su se susretali provoditelji projekata, pogreške koje su radili i kako su ih ispravljali.

S druge strane, Internet marketing Akademija namijenjena je svima koji žele svoje poslovanje unaprijediti upotrebom Internet marketinga te prodajom proizvoda i usluga putem Interneta, uz niže troškove oglašavanja i veću mogućnost praćenja učinkovitosti. Polaznici će naučiti sve o integriranoj marketinškoj komunikaciji na Internetu, oglašavanju putem društvenih mreža (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Foursquare,…), kao i svim ostalim mogućnostima online oglašavanja (kontekstualno i display oglašavanje, oglašavanje na mobilnim platformama, personalizirano oglašavanje, oglašavanje putem e-newslettera). Naučit će također i sve o kreiranju Google AdWords kampanja i praćenju uspješnosti web sjedišta putem sustava Google Analytics, optimizaciji web sjedišta (SEO), pokretanju i održavanju web trgovine te sva ostala područja neophodna za potpuno razumijevanje poslovanja i oglašavanja na Internetu.

Voditelji programa Akademije dosadašnji su dokazani stručnjaci i iskusni predavači Mirakul Edukacijskog centra te predavači iz vodećih hrvatskih tvrtaka iz područja kojim se bave i koja će biti obrađena u sklopu programa. Programi Akademije ugostit će i brojne goste-predavače iz najuspješnijih hrvatskih tvrtaka, koji će na vlastitim primjerima polaznicima predstaviti problematiku i konkretna rješenja problema s kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju.

Oba programa Akademije započinju krajem listopada, a detaljan opis programa i uvjete upisa možete pogledati na www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi