PRIJAVI SE

Kreću upisi nove generacije Mirakul Akademije

05.10.2011 u 12:10

Bionic
Reading

Počeli su upisi nove generacije Mirakul Akademije 'Voditelj projekata za EU fondove' te 'Internet marketing Akademije', višemjesečnih specijaliziranih modularnih programa koji nude sveobuhvatna znanja iz tržišno najpropulzivnijih područja u Hrvatskoj.

Obje Akademije pružaju visoku razinu stručnih znanja i kompetencija iznimno značajnih za razvoj hrvatskoga gospodarstva. Kvalitetna priprema projekata za EU fondove hrvatskim tvrtkama i institucijama te malim i srednjim poduzetnicima otvara lakši pristup do izdašnih EU fondova, što izravno utječe na rast poslovanja, nove investicije i povećanje izvoznih aktivnosti. Polaznicima će se predstaviti EU kohezijska politika, strukturni fondovi i Kohezijski fond te programi zajednice. Naučit će sve o osmišljavanju projekata, izradi logičke matrice i sažetku projekta, izradi prijavnog obrasca i proračuna projekta te njegovoj evaluaciji i provedbi. Na kraju će, na zadnjem modulu, brojni gosti-predavači predstaviti praktične primjere provedenih projekata: pripremu, provedbu i pravdanje projekata, probleme s kojima su se susretali provoditelji projekata, pogreške koje su radili i kako su ih ispravljali.

S druge strane, Internet marketing Akademija namijenjena je svima koji žele svoje poslovanje unaprijediti upotrebom Internet marketinga te prodajom proizvoda i usluga putem Interneta, uz niže troškove oglašavanja i veću mogućnost praćenja učinkovitosti. Polaznici će naučiti sve o integriranoj marketinškoj komunikaciji na Internetu, oglašavanju putem društvenih mreža (Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Foursquare,…), kao i svim ostalim mogućnostima online oglašavanja (kontekstualno i display oglašavanje, oglašavanje na mobilnim platformama, personalizirano oglašavanje, oglašavanje putem e-newslettera). Naučit će također i sve o kreiranju Google AdWords kampanja i praćenju uspješnosti web sjedišta putem sustava Google Analytics, optimizaciji web sjedišta (SEO), pokretanju i održavanju web trgovine te sva ostala područja neophodna za potpuno razumijevanje poslovanja i oglašavanja na Internetu.

Voditelji programa Akademije dosadašnji su dokazani stručnjaci i iskusni predavači Mirakul Edukacijskog centra te predavači iz vodećih hrvatskih tvrtaka iz područja kojim se bave i koja će biti obrađena u sklopu programa. Programi Akademije ugostit će i brojne goste-predavače iz najuspješnijih hrvatskih tvrtaka, koji će na vlastitim primjerima polaznicima predstaviti problematiku i konkretna rješenja problema s kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju.

Oba programa Akademije započinju krajem listopada, a detaljan opis programa i uvjete upisa možete pogledati na www.mirakul.hr/edukacijski-centar/akademija