SLATINSKI GAJ

Končar: Ništa još nije kupljeno

  • Autor: Vinco Gazdik
  • Zadnja izmjena 03.08.2011 18:48
  • Objavljeno 03.08.2011 u 16:37
Nenad Končar vlasnik Jadranskih ulaganja tijekom posjete slatinskom Gaju

Nenad Končar vlasnik Jadranskih ulaganja tijekom posjete slatinskom Gaju

Izvor: tportal.hr / Autor: Vinco Gazdik

'Ništa nije kupljeno, samo gledamo kakve su nam mogućnosti i sve radimo u dobroj vjeri i namjeri. Budemo li preuzeli Gaj, borit ćemo se za svako radno mjesto', komentirao je Končar

Nenad Končar, vlasnik Jadranskih ulaganja koja su pismom namjere prije nekoliko mjeseci pokazala interes za kupovinu slatinskog Gaja, danas je, nakon što je prijepodne zajedno sa svojom ekipom istim poslom boravio u Našicama, posjetio Slatinu i obišao Gajeve proizvodne pogone. O stečenim dojmovima nije se još spreman izjasniti jer nije preuzeo tvornicu.

'Ništa nije kupljeno, samo gledamo kakve su nam mogućnosti i sve radimo u dobroj vjeri i namjeri, a budemo li preuzeli Gaj, borit ćemo se za svako radno mjesto', komentirao je Končar trenutne aktivnosti oko preuzimanja slatinske tvornice namještaja. Prema nekim, doduše neslužbenim i neprovjerenim podacima, Končar se danas u Našicama trebao naći i s predstavnicima Hrvatskih šuma. S njima je, kako je nedavno javnosti prenijelo sindikalno vodstvo, trebao naći rješenje za pravovremenu, sigurnu i dugotrajnu dostavu proizvodnih sirovina. O rezultatima susreta u Našicama rekao je tek da se razgovaralo te da 'postoji dobra volja svih uključenih strana'.

Vinco Gazdik

Vinco Gazdik

Izvor: tportal.hr / Autor: Vinco Gazdik

Radnicima Gaja, preciznije – članovima njegovog sindikata, jučer je podijeljena pozajmica u visini od 3,5 tisuće kuna po osobi. 'Velik broj radnika jučer je potpisao pristupnicu i sada su svi zaposlenici ujedno i članovi sindikata. Sada ih je više od 280', rekao je Željko Vuković, Gajev sindikalni povjerenik.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi