DVA NOVA DIREKTORA

Karlovački Heineken pojačao menadžerski tim

09.04.2015 u 09:29

Bionic
Reading

Menadžment tim kompanije Heineken Hrvatska ima dva nova člana: Petar Bermanec novi je direktor prodaje, dok je Peter Heere novi direktor financija

Bermanec u kompaniji radi od 2011. godine. Bio je rukovoditelj Odjela trade marketinga, a nakon toga je vodio Odjel ključnih kupaca.

Prije dolaska u kompaniju Heineken Hrvatska Bermanec je radio u Coca Cola Beverages Hrvatska. Kao direktor prodaje kompanije Heineken Hrvatska, Bermanec će biti zadužen za jačanje pozicije na tržištu kroz daljnji razvoj prodaje u smislu novih vještina i kompetencija te upravljanja portfeljem. Bermanec je na poziciji direktora prodaje naslijedio Zorana Mabića koji je poslovnu karijeru nastavio izvan Heinekena.

Peter Heere na poziciju direktora financija kompanije Heineken Hrvatska dolazi s mjesta direktora kontrolinga Grupe Zywiec.

Na novoj poziciji, Heere će biti odgovoran za financijski rezultat, strateške financijske ciljeve i sve financijske procese uključujući Odjel nabave i IT odjel kompanije Heineken Hrvatska. Heere je zamijenio Piotra Nowakowskog koji je prešao u Heinekenov odjel za globalno strateško planiranje i kontroling.