Native Advertising DAYS

Kampanja Hrvatskog Telekoma What’s Next proglašena je najboljim videoserijalom na svijetu

08.11.2018 u 13:42

Bionic
Reading

Native marketing kampanja Hrvatskog Telekoma 'What's Next' proglašena je najboljim videoserijalom na svijetu na konferenciji Native Advertising DAYS u Berlinu, gdje su 6. studenoga 2018. dodijeljene prestižne svjetske nagrade za native marketing

Nagradu za najbolje native kampanje na svijetu dodjeljuje Native Advertising Institute, neovisna strukovna organizacija sa sjedištem u Copenhagenu, a među ovogodišnjim pobjednicima Hrvatski Telekom našao se u društvu renomiranih medijskih kuća poput New York Timesa, Axela Springera, CNN-a, Schibsteda, Bonniera, The Atlantica i brojnih drugih.

What’s Next je video serijal nastao u suradnji Hrvatskog Telekoma i Telegram Media Grupe, a u sklopu kojeg su predstavljene priče o uspjesima ljudi i kompanija diljem Hrvatske, koji, koristeći moć tehnologije, guraju društvo naprijed. Tehnologija je proteklih 10 godina promijenila način na koji živimo i radimo, a u idućih nekoliko godina promjene će biti još brže.

„Budućnost donosi nove prilike na koje moramo biti spremni, a Hrvatski Telekom, kao najveći investitor u Hrvatskoj, neprestano ulaže u suvremenu mrežnu infrastrukturu i pronalazi nove načine kako bi vrhunskim tehnologijama podržao gospodarski razvoj Hrvatske. Kampanja "What's Next" kvalitetna je podrške ovakve orijentacije HT-a, a sada je to dodatno potvrdilo i prestižno svjetsko priznanje u Berlinu. Ponosna sam na cijeli tim jer smo iskoristili najbolja znanja i praksu iz medijskog i korporativnog svijeta, i podigli visoko ljestvicu u kvaliteti i učinkovitosti native videa u Hrvatskoj i svijetu.“, istaknula je Nina Išek Međugorac, direktorica HT-ovog Odjela za korporativne komunikacije.

Prema riječima stručnog žirija, izvrsna strategija, sadržaj, uključenost korisnika, kreativnost te vrhunski rezultat ovu su kampanju diferencirali od ostalh projekata u kategoriji - svjetski poznatih brandova The Boston Globea te MUST Appsa.

Pet zadivljujućih vizionarskih priča u videoserijalu What’s Next vidjelo je više od 2,5 milijuna korisnika, epizode videoserijala pogledane su gotovo 650 tisuća puta, a protagonisti serijala završili su u mnogim hrvatskim medijima. U akciju What’s Next uključili su se uspješni poduzetnici, umjetnici i novinari poput Nenada Bakića, Romana Bolkovića, Viktora Marohnića i Nevija Marasovića.