nova suradnja

Janko Popović Volarić novo je zaštitno lice CARWIZ rent a cara

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Janko Popović Volarić u novoj glumačkoj ulozi prepoznao fleksibilnost, jednostavnost i učinkovitost poslovnog najma

CARWIZ rent a car potpisao je ugovor s Jankom Popovićem Volarićem, jednim od najpoznatijih hrvatskih glumaca i članom žirija hrvatskog Supertalenta, čime je Popović Volarić postao zaštitno lice Carwizove poslovne ponude.

Kvaliteta na kojoj temeljimo poslovanje u potpunosti se ističe u trenutcima povezivanja s osobama i tvrtkama s kojima dijelimo iste afinitete – svakog dana biti još bolji nego prethodnog. Kada tome pridodamo jednostavnost, fleksibilnost i učinkovitost, kvalitete Carwizove ponude koje savršeno opisuju naš odnos s Jankom, dobivamo početak jedne ugodne i vjerujem uspješne suradnje“, izjavila je uoči potpisivanja ugovora Barbara Mrkić, direktorica marketinga CARWIZ rent a cara.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Popović Volarić priznao nam je da i u privatnom životu odabire Carwiz vozila budući da zbog prirode posla u svakom trenutku uz sebe treba pouzdanog partnera za svoja putovanja.

Osim poslovne ponude, naš poznati glumac se u novoj kampanji s Carwizom za potrebe spota okušao i u vožnji automobila namijenjenih promociji jedinstvene poslovne ponude  putem CARWIZ rent a cara:

U mnogim sam se glumačkim ulogama našao u ulozi vozača automobila, tako da ovo gotovo više i nije bio glumački potez, već gušt. Posebice zbog toga što sam i osobno Carwizov korisnik. Snimali smo s odličnom, uhodanom ekipom u raznim krajevima Hrvatske kako bismo naglasili jednostavnost, učinkovitost i fleksibilnost poslovanja s Carwizom koju sam i sam iskusio“, rekao je Popović Volarić.  

Novi spot Carwizove kampanje za poslovnu ponudu namijenjen je promociji vozila za dugoročne najmove koju krasi jednostavnost optimiziranja troškova, fleksibilnost najma vozila i učinkovitost održavanja koja se krije u Carwizovoj brizi o vašem vozilu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!