moj posao

IT stručnjaci, ovo je ponuda koja se ne odbija!

10.11.2017 u 10:36

Bionic
Reading

Donosimo vruće oglase za sve IT stručnjake koji traže promjenu na bolje

Tvrtka Infosistem je informatička tvrtka usmjerena stalnom proširenju opsega svojih usluga i povećanju broja korisnika. Ako ste spremni biti karika u ostvarenju kvalitetnih rješenja, prijavite se za pozicije Oracle developer i Oracle DBA administrator. Obje pozicije se odnose na stalni radni odnos i na lokaciju rada u Zagrebu. Javite se poslodavcu najkasnije do 17.11 putem linka na dnu oglasa.

Adria Scan je tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju programskih rješenja za čitanje i verifikaciju osobnih dokumenata te upravljanje osobnim podacima u različitim poslovnim primjenama. Upravo je otvoren natječaj za novog člana tima, programera, od kojeg se očekuje izvrsno poznavanje C# programskog jezika. Svoju prijavu možete poslati do 16.11 putem MojPosao portala.  

Repsly – Mobilna informatika traži pojačanje u QA odjelu odnosno senior automation testera s bogatim iskustvom automatizacije testova te manual i exploratory testiranja za stalni posao u Zagrebu. Poslodavac navodi mogućnost službenih putovanja u Boston, kao i edukacije na račun tvrtke.  Prijavite se još danas putem linka u oglasu.  

LIBUSOFT CICOM je jedna od najvećih IT tvrtki u Hrvatskoj s više od 120 zaposlenih u Zagrebu i poslovnicama diljem Hrvatske. Pozivaju sve zainteresirane kandidate za prijavu za posao Software Developer koji bi se pridružio jednom od timova u Odjelu programera u izradi LC SPI rješenja. Dodatne informacije o radnim uvjetima i očekivanim kvalifikacijama očekuju vas u oglasu koji je aktivan do 13. studenog.                                       

BiLog je IT tvrtka fokusirana na konzalting i izradu softverskih rješenja za financijsku industriju. Zbog širenja obima poslovanja, zapošljavaju nove djelatnike na poziciji SQL (PL/SQL) programera. Zainteresirani? Prijavite se!