karijere

Ne radite? Evo što nudi portal Moj posao

02.11.2017 u 11:18

Bionic
Reading

Tražite posao? Imate iskustva u nabavi ili digitalnom marketingu? Pogledajte pet poslova koje je izdvojio portal Moj Posao i pronađite nešto za sebe

Hrvatski kišobran nastao je kao anti-recesijski proizvod čiji je cilj zapošljavanje što većeg broja radnika. Trenutno zapošljavaju Suradnika za digitalni marketing čiji će posao obuhvaćati samostalno vođenje Facebook kampanja, priprema i uređivanje te oglašavanje putem Google AdWords alata. Ako znate potaknuti ljude na društvenim mrežama, napraviti update WordPress-a, idealan ste kandidat za ovu poziciju.

Privredna banka Zagreb društvo je čija je vizija biti uzor i centar izvrsnosti u području financijskog poslovanja u Hrvatskoj. Trenutno zapošljavaju ambiciozne i motivirane osobe zainteresirane za izazovni korak u karijeri u području IT revizije, na radnom mjestu IT revizor informacijskog sustava. Ako se pronalazite u opisu posla, oglas je otvoren do 10. studenog.

Filir, jedna od vodećih distribucijskih kuća na području Republike Hrvatske, zastupnik je velikog broja svjetskih renomiranih brendova kao što su Bobi, Chupa Chups, Pez. U cilju poboljšanja kvalitete usluge, zapošljava Asistenta u nabavi u Osijeku. Obavezno je izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, visoka stručna sprema te razvijene komunikacijske vještine. Oglas je otvoren do 7. studenog.

Hrvatska zaklada za znanost u Opatiji pomaže u pripremi i organizaciji postupka vrednovanja i izvještavanja o provođenju projekata zaklade te na određeno vrijeme zapošljavaju više Koordinatora znanstvenih projekata i programa. Oglas je aktivan do 14. studenog pa svakako proučite uvjete i pošaljite svoju prijavu što prije.

HSTEC, tvrtka specijalizirana za razvoj, projektiranje i proizvodnju visokobrzinskih elektromotornih vretena, direktnih pogona i druge visokobrzinske tehnike, zapošljava Projektanta i Tehnologa u Zadru. Na oglase se, ovisno o vašim kvalifikacijama, možete prijaviti do 7. studenog putem MojPosao.