moj posao

Tražite posao? Zaposlite se u renomiranim tvrtkama!

29.09.2017 u 09:35

Bionic
Reading

Portal Moj Posao objavio je set novih oglasa u kojima možda i vi pronađete buduću karijeru

Alarm automatika regionalni je tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih i integriranih rješenja tehničke zaštite. Trenutno za veleprodajni tim u Splitu zapošljavaju Komercijalista s izvrsnim komunikacijskim, prodajnim i motivacijskim vještinama. Također, kandidat bi trebao imati minimalno 2 godine radnog iskustva u veleprodaji. Na oglas se možete prijaviti do 9. listopada.

Emakina, najveća nezavisna digitalna agencija u EU kao svoju prednost ističe uzbudljive projekte za renomirane europske i hrvatske klijente i mogućnost usavršavanja u inozemstvu. Trenutno zapošljavaju UI/UX dizajnera te .NET i Front-end developera. Na oglase se putem MojPosao možete prijaviti do 3. listopada.

Orbico grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete. Opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahtijeva visok stupanj fleksibilnosti i otvorenosti prema promjenama. Trenutno zapošljavaju Voditelja robne marke za Odjel prodaje Prehrane. Idealan kandidat ima VSS ekonomskog ili drugog odgovarajućeg smjera. Prijaviti se možete do 22. listopada.

LIDL zapošljava Prodavače za rad u Splitu, Zadru, Šibeniku i Vodicama. Posao se odnosi na rad na blagajni, slaganje robe i punjenje polica te održavanje čistoće trgovine. Idealan kandidat ima godinu dana radnog iskustva u trgovini, te KV/SSS trgovačkog ili srodnog smjera. Osigurana su 2 slobodna dana u tjednu te plaćen prekovremeni rad. Prijavite se na oglase do 9. listopada.

Wüstenrot stambena štedionica zapošljava Menadžera poslovnih jedinica s najmanje 2 godine radnog iskustva u prodaji stambene štednje, životnog osiguranja ili drugih financijskih usluga. Potrebno je poznavanje stranih jezika, iskustvo u vođenju timova te proaktivnost, organizacijska znanja i vještine. Prijavite se na oglas do 3. listopada.