13. i 14. siječnja

Istaknuta aromaterepeutkinja Mary Novosel održava edukacije: Za uspješan prvi korak u poslovni svijet

03.01.2024 u 21:02

Bionic
Reading

Novogodišnje odluke uvijek uključuju barem jedan novi početak, odluku ili prekid neke stare frustirajuće prakse. Ako ulazite u skupinu ovih koji vole takve izazove i još k tome maštate o danima kada ćete pokrenuti svoj posao i raditi baš ono što volite i želite – onda nema boljeg razdoblja da to lansirate već sada, u siječnju, mjesecu novih početaka

Ovo se pogotovo odnosi na one koji su nedavno završili neko školovanje te postali spremni za pokretanje svog novog zanimanja i ulazak u poduzetništvo, ali ne znaju od kuda krenuti i kako lansirati svoj proizvod ili uslugu. Godine i iskustvo ovdje nisu važni. Ono što je najpotrenije je motivacija i prava adresa na kojoj ćete naći sve potrebne savjete. Nema veze ni ako ste u mirovini jer napokon imate vremena samo za sebe i svoje želje, stoji u priopćenju.

Stručni tim Mary`s Sweetsa pod vodstvom istaknute, predavačice, PR-ovke, aromaterapeutkinje i wellness managerice Mary Novosel u suradnji s marketinškom tvrtkom Bez panike u vlasništvu Anere Škurić , osmislili su odlične  edukacije koje će obuhvatiti i poslovni i marketinški dio poslovanja te će vas u potpunosti pripremiti za poslovni svijet! Nema više straha od dogovaranja sastanaka i držanja prezentacija, pisanja poslovnih planova, sudskih regulativa, prijava na natječaje i subvencije, a prodaju, marketing i komunikaciju s klijentima imati ćete u malom prstu po završetku edukacije.

Grupe su male, pristup je individualan, a stručnjaci su vam na raspolaganju i po završetku edukacije. Ne razmišljajte dugo jer prvi Modul je već 13. i 14. siječnja, a prijaviti se možete na email pokrenibusinessuzmary@gmail.com.