financirajte svoje neostvarene želje

Iskoristite mjesec sniženih kamatnih stopa na stambene i gotovinske kredite Zagrebačke banke

06.11.2023 u 16:33

Bionic
Reading

Klijenti uz ovu akciju mogu jednostavnije riješiti stambeno pitanje ili financirati svoje neostvarene želje

Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj i članica Grupe UniCredit, od 6. studenog do 6. prosinca 2023. u ponudi nudi stambene i gotovinske kredite uz snižene kamatne stope.

Akcijska kamatna stopa na stambene kredite fiksna je za cijelo razdoblje otplate kredita i iznosi 3,49% (EKS: 4,44%) za kredite uz CPI*, a ponuda vrijedi za klijente svih banaka. Osim fiksne kamatne stope, Zagrebačka banka nudi i druge prednosti svojim klijentima, uključujući mogućnost povećanja iznosa kredita do 5% od iznosa kredita, maksimalno 7.000 EUR, u svrhu povrata troškova za realizaciju kredita uz odgovarajuću dokumentaciju.

Također, prilikom korištenja roditeljskog dopusta, klijentima je omogućena odgoda plaćanja kredita koja im pruža potrebnu financijsku fleksibilnost u različitim životnim situacijama. Otplatu je tijekom cijelo perioda moguće pratiti putem m-zabe, jednostavno i praktično, uz uvid u broj preostalih anuiteta kredita.

Kada je riječ o gotovinskim kreditima, oni su dostupni uz fiksnu kamatnu stopu od 5,29% (EKS: 7,06%) za kredit uz CPI**. Više informacija o sniženim kamatnim stopama na gotovinske ili stambene kredite moguće je pronaći na web stranici Zagrebačke banke.

* Reprezentativni primjer: Uz fiksnu kamatnu stopu od 3,49 % godišnje za cijelo razdoblje otplate kredita, rok otplate 20 godina, 240 mjesečnih anuiteta, otplatu u anuitetima s uključenim troškovima premija osiguranja nekretnine od požara i životnog osiguranja otplate kredita (CPI) te vođenje tekućeg računa za kredit u iznosu od 70.000 EUR efektivna kamatna stopa iznosi 4,44 %. Mjesečni anuitet iznosi 405,62 EUR. Ukupni je iznos koji klijent treba platiti 105.286,47 EUR.

* * Reprezentativni primjer: Uz fiksnu kamatnu stopu od 5,29 % godišnje, rok otplate 84 mjeseca, otplatu u anuitetima s uključenom naknadom za vođenje tekućeg računa u eurima za jedan mjesec i uz životno osiguranje otplate kredita (CPI), bez naknade za obradu kredita, efektivna kamatna stopa (EKS) za kredit od 10.000 EUR iznosi 7,06 %. Mjesečni anuitet iznosi 142,72 EUR, a ukupni je iznos koji klijent treba platiti 12.536,72 EUR.