promo

Internet marketing Akademija – naučite sve o ekstremno moćnim digitalnim alatima

10.03.2017 u 08:58

Bionic
Reading

Što je sve potrebno za uspješne, personalizirane i mjerljive kampanje digitalnog marketinga? S kojim digitalnim alatima možete prenijeti pravu poruku u pravom trenutku pravoj osobi? Kako nas ekstremno napredni i moćni alati koje možemo koristiti u marketinškim kampanjama mogu učiniti uspješnima?

Odgovore na ova pitanja potrebno je znati i dati odmah ako ste digitalno pristuni u bilo kojem obliku jer je 2017. godina za sve nas pripremila nove izazove koje će savladati samo oni koji imaju znanje.

Sada je i službeno da prema brojnim istraživanjima provodimo više vremena na mobilnim uređajima nego pred televizijskim ekranom ili računalom. Čak 95 posto mladih u Hrvatskoj pristupa internetu putem smartphonea, a već ove godine pojedini veliki brandovi u našoj zemlji napravili su znatan iskorak što se tiče internet marketing oglašavanja.

U tijeku su upisi Mirakulove Internet Marketing Akademije koja će s predavanjima započeti 17. ožujka. Saznajte kako napraviti nepobjedivu digitalnu strategiju i učite od najboljih.

Program se sastoji od 8 redovnih modula, ukupnog trajanja 72 nastavna sata te 2 izborna modula, u trajanju dodatnih 16 nastavnih sati, a održat će se od 17. ožujka do 22. rujna 2017. godine.

Pregled programa po modulima:

  • MODUL 1 (17. ožujka 2017.)

Integrirana marketinška komunikacija

  • MODUL 2 (7. travnja 2017.)

Internet marketing

  • MODUL 3 (27. travnja 2017.)

Upravljanje web projektima i prodaja putem Interneta

  • MODUL 4 (18. i 19. svibnja 2017.)

SMM – Marketing na društvenim mrežama

  • MODUL 5 (8. lipnja 2017.)

Google AdWords – osnovni modul

  • MODUL 6 (30. lipnja 2017.)

Google AdWords – napredni modul

  • MODUL 7 (7. rujna 2017.)

SEO - Optimizacija web stranica za tražilice

  • MODUL 8 (22. rujna 2017.)

Google Analytics - analiza uspješnosti web sjedišta

  • MODUL 9 - IZBORNI

Mobilni marketing

  • MODUL 10 - IZBORNI

Online odnosi s javnošću i krizno komuniciranje

Mirakul Edukacijski centar do sada je iz područja Internet marketinga educirao preko tisuću polaznika iz vodećih hrvatskih tvrtaka i institucija, a prosjek ocjena svih seminara je iznad 4,5 – što je dokaz ispunjenih očekivanja polaznika. 

Seminari i radionice održat će se u Zagrebu – kongresni centar Plaza Event Centar

Upisi traju do 15. ožujka, a svoje mjesto možete rezervirati već sada.

Sve dodatne informacije o programu, predavačima i uvjetima upisa mogu se naći na web stranicama www.mirakul.hr/akademija/internet-marketing-akademija