LAQOthon

Inovatori, javite se! LAQO nagrađuje najbolje zelene ideje s 18 tisuća eura

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tri najbolja idejna rješenja osvajaju 10.000, 5.000 i 3.000 eura

Kao nastavak svojih održivih inicijativa, LAQO, prvo hrvatsko 100 posto digitalno osiguranje i tech inovacija Croatia osiguranja koje djeluje u sastavu Adris grupe, krenuo je u potragu za najboljim tehnološkim zelenim idejama u Hrvatskoj.

Radi se o nagradnom natječaju tech idejnih rješenja na temu održivosti pod nazivom LAQOthon. Na natječaj se mogu prijaviti svi pojedinci i/ili timovi koji vide tehnologiju kao odgovor na kreiranje održivijeg svijeta. Prijave na LAQOthon otvorene su sve do 22. siječnja 2023., a tri najbolje ideje LAQO podupire s 18.000 eura.

Tech idejno rješenje koje život čini održivijim moguće je prijaviti kao pojedinac ili kao dio tima. Prijaviti se mogu svi ambiciozni pojedinci, tech inovatori, poduzetnici i stručnjaci. To uključuje i učenike, studente, projektne i product managere, dizajnere, developere i sve ostale, koji znaju kako tehnologijom riješiti neki od problema održivosti.

Po završetku prijava, žiri će odabrati finaliste - idejna rješenja pojedinaca ili timova - koji će se predstaviti uživo pred stručnim žirijem na jubilarnom 10. Bug Future Showu 2. veljače 2023. Nagrade u sklopu LAQOthona osvajaju tri najbolja idejna rješenja, za što je LAQO pripremio nagradni fond vrijedan 18.000 eura. Prvo mjesto osvaja nagradni iznos od 10.000 eura, drugo mjesto 5.000 eura, a treće mjesto 3.000 eura.

Sve o LAQOthon nagradnom natječaju i tome kako se prijaviti možete pronaći na www.laqo.hr/laqothon.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!