ZDRASTVENI PROJEKT

Ingra dobila posao vrijedan 56 milijuna eura

29.11.2012 u 18:57

Bionic
Reading

Ingra je potpisala drugi dio ugovora za izvođenje radova na inozemnom projektu vrijednom 56 milijuna eura, izvijestila je Ingra putem Zagrebačke burze

Posao je sklopljen zahvaljujući Ingrinim referencama i dugogodišnjem iskustvu u izgradnji medicinsko-zdravstvenih projekata u zemlji i svijetu, kaže se u obavijesti te se ističe da se zbog naravi projekta i statusa investitora ostale informacije ne mogu učiniti dostupnim javnosti već ostaju poznate samo ugovornim stranama.

Dodaje se da je osnovnim ugovorom u lipnju 2011. dogovorena realizacija zdravstvenog projekta na Ingrinom tradicionalnom inozemnom tržištu u ukupnoj vrijednosti 56 milijuna eura s rokom izvođenja radova od 26 mjeseci.

Predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim izjavio je da Ingra unatoč nedaćama koje su zadesile građevinski sektor u Hrvatskoj, nastavlja s provedbom strategije kojom se jača tvrtkina pozicija na ciljanim tradicionalnim tržištima Sjeverne Afrike i Bliskog istoka, kaže se u obavijesti.

Oppenheim dodaje kako Ingra sve veće težište stavlja na poslovanje u inozemstvu što je u trećem kvartalu 2012. rezultiralo porastom prihoda s inozemnih tržišta za više od 50 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.