ocijenili gosti

HolidayCheck nagradio novigradski Aminess Maestral Hotel

09.01.2018 u 16:13

Bionic
Reading

HolidayCheck, jedan od vodećih svjetskih nezavisnih portala za online rezervacije, nagradio je Aminess Maestral Hotel iz Novigrada priznanjem za izvrsnost u poslovanju. Riječ je o portalu gdje svaki korisnik može saznati najnovije informacije o destinaciji i hotelu koji želi posjetiti ili jednostavno podijeliti svoja osobna iskustva s drugim putnicima

Veliki broj gostiju Aminess Maestral Hotela iz Novigrada u ulozi 'recenzenata' pozitivno su ocijenili sve njegove poslovne segmente i tako nagradila njega kao i njegove zaposlenike koji su velikim dijelom zaslužni za ovu prestižnu nagradu.  

'Pažnja prema gostu, edukacija zaposlenika i konstatno ulaganje u razne aktivnosti i praćenje turističkih trendova ostaju na samom vrhu naših prioriteta. Ovo priznanje je dodatna motivacija za daljnji razvoj i ulaganje na svim područjima poslovanja, jer nema bolje nagrade, ali i poticaja, nego kada te gost odlično ocijeni i preporuči drugom gostu', kaže direktor Aminess Maestral Hotela Matija Bošković.

Konstantno ulaganje u kvalitetan odnos s gostima, jedna je od vodećih ideja vodilja u poslovanju Aminess Maestral Hotela, koji osim smještajnih kapaciteta i redovnih uspješnih turističkih aktivnosti, veliku pažnju pridodaje i educiranju zaposlenika, koji svojom komunikacijom i odnosom prema gostu predstavljaju hotel ali i način poslovanja koji se njeguje u Aminess hotelima i kampovima.