prilika za pet

[FOTO] TRCZ ima dražbu rabljenih automobila: Po smiješnim cijenama nude se solidni mali gradski auti, motocikli i radni strojevi

29.09.2021 u 15:29

Bionic
Reading

TRCZ automobli u subotu drugog listopada održava javnu dražbu automobila, skutera, kamiona i ostalih strojeva na kojoj gotovo svatko može pronaći nešto za sebe

Predmeti prodaje su sredstva koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Hrvatska pošta, Hrvatske vode, Grad Zagreb, HAC, kao i pojedine Agencije i Ministarstva.

Iz ponude možemo istaknuti transportna vozila Hrvatske pošte, Craftere, Transportere i Caddy-je. Osim luksuznih vozila (VW PASSAT), malih gradskih automobila (Opel corsa, Golf; Škoda Fabia, Renault Clio) svakako bi istaknuli i uvijek popularne motocikle Liberty 50, kao i laka teretna vozila, kamione kipere i Fiat Kobelco utovarivače – rovokopače, a najveću pažnju na licitaciji izaziva Mercedes Unimog U5000.

TRCZ-ova vozila Izvor: Licencirane fotografije / Autor: TRCZ

S obzirom na epidemiološku situciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 3 skupine sa vremenima početka prema rasporedu objavljenom na stranicama TRCZ-a, a nošenje zaštitnih maski je obavezno.

Ponuditelji mogu razgledati predmete prodaje 30.09 i 01. 10. (četvrtak i petak) od 10:00 do 14:00 sati, na skladištu društva TRCZ AUTOMOBILI d.o.o., Mandlova ulica, Dubrava, (nasuprot spremištu tramvaja). Cjelokupnu ponudu i uvjete dražbe pročitajte OVDJE.