odmor za oči i dušu

[FOTO] Ovo su najluksuznije vile i planinske kuće na vratima bajkovitih Plitvičkih jezera

13.03.2021 u 12:28

Bionic
Reading

Plitvička jezera posebna su u svako godišnje doba. Takve su vile i planinske kuće koje smo pronašli u ponudi Booking.coma. Svaka je priča za sebe

Nacionalni park Plitvička jezera godišnje posjeti više od milijun ljudi. Zato ne čudi to da iz godine u godinu osim broja posjetitelja raste kvaliteta smještaja u okolnim mjestima.

Izdvojili smo pet vila i kuća koje mogu stati uz bok najluksuznijim objektima na obali Jadranskog mora.

Vila Diamond, Plitvica Selo

  • +14
Vila Diamond Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Luksuzna kuća za odmor Villa Diamond uređena je u rustikalnom stilu. Opremljena s dva jacuzzija, četiri luksuzne sobe, pet kupaonica te velikim dnevnim boravkom i kuhinjom, idealna je za obiteljski odmor i odmor s prijateljima. U vili se može smjestiti do 10 osoba. Na raspolaganju im je velika terasa s jacuzzijem i roštiljem.

Više informacija pronađite OVDJE.

Father's Land, Rakovica

  • +11
Father's Land Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Planinska kuća Father's Land u Rakovici ima 55 kvadrata. Namijenjena je za boravak maksimalno četvero odraslih i dvoje djece. Dosadašnji gosti ocijenili su je s 9,6. Kuća uključuje spavaću sobu, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećicom i električnim kuhalom te kupaonicu s tušem i sušilom za kosu.

Više informacija potražite OVDJE.

Architect's Home Plitvice, Prijeboj

  • +9
Architect's Home Plitvice Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Planinsku kuću Architect's Home Plitvice projektirao je naš istaknuti arhitekt Zdravko Bregovac. Objekt je u vlasništvu njegove obitelji. Kuća ima dvije potpuno opremljene kuhinje, dvije spavaće sobe i tri kupaonice.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vita Natura, Rakovica

  • +16
Vita Natura Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vita Natura nalazi se u Rakovici na oko 16 kilometara od Plitvičkih jezera. Sadrži kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, spavaću sobu te kupaonicu s tušem. U sklopu objekta dostupne su oprema za roštilj i terasa, a u okolici je moguće uživati u pješačenju i vožnji biciklom.

Više informacija pronađite OVDJE.

Magnus Lupus, Korenica

  • +14
Magnus Lupus Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila uključuje četiri spavaće sobe, dvije kupaonice, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju te popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. Mlađi gosti mogu se zabaviti na dječjem igralištu. U okviru objekta dostupan je vrt s opremom za roštilj, a u okolici je moguće uživati u pješačenju.

Više informacija pronađite OVDJE.