ISTRAŽITE SLAVONIJU

[FOTO] Osvježenje ne morate tražiti samo na moru: Otkrili smo tri prekrasne kuće s bazenom u Slavoniji, hrvatskoj enogastro oazi

28.05.2022 u 11:46

Bionic
Reading

U vrijeme pandemije, kada su putovanja u inozemstvo bila ograničena i znatno otežana zbog mjera i provjera, Hrvati su počeli više otkrivati sve što nudi Lijepa Naša. Koliko god smo svjesni ljepote našeg mora, prirode, planina i rijeka, velik dio nje nismo ni istražili

Među njima je i Slavonija, omiljena hrvatska ravnica i naša glavna žitnica koja već godinama nudi pravi enogastro doživljaj. Premda je ljeto, sudeći po temperaturama, uranilo i većina bježi na more za vikend, zašto ne napraviti iznimku i pobjeći u Slavoniju, staviti mozak na pauzu, uživati u prirodi, izletima i prostranim šumama i poljima?

Ako pritom mislite da će vam svakako trebati osvježenje, pronašli smo u Slavoniji tri zaista prekrasne kuće za odmor s vanjskim bazenom po dobrim cijenama te za do šest osoba.

Two-Bedroom Holiday Home in Ovčara

Ova vikendica nalazi se u Kondriću, a u ponudi ima vanjski bazen u kojem se možete osvježiti dok usput ispijate neko hladno piće. Na velikoj terasi nalazi se i oprema za roštilj za potpun doživljaj odmora i uživanja.

Vikendica je prostrana, skrivena od znatilježnika, ima dvije spavaće sobe za do šest osoba te potpuno opremljene kuhinje i kupaonice. Priroda je prekrasna za istraživanje, u blizini se nalazi i jezero, ali i različiti OPG-ovi, pa zašto ne zadovoljiti nepce u Slavoniji?

Kuća za odmor Ivana

Smještena u ljupkom Pakracu, domu prvog kovanog novca u Hrvatskoj, ova kuća za odmor ima klimatizirani smještaj, vanjski bazen, hidromasažnu kadu i vrt, opremljene kupaonice i kuhinju. Dvije su spavaće sobe s kapacitetom do šest osoba.

Ako vas zanima više toga u okolici, preporuke su Izletničko-rekreativni centar Omanovac, Muzej vojne i ratne povijesti, Muzej Grada Pakraca, kompleks kurije Janković, a za romantičare ima i nekoliko kissing spot lokacija. No ne zaboravite istražiti i obližnje vinarije i restorane.

Awesome home in Čeminac

Ovaj prekrasan objekt nalazi se u baranjskom Čemincu, mjestu udaljenom 12 kilometara od Osijeka. Prostire se na više od 200 kvadrata, a na raspolaganju je čak pet spavaćih soba, uz potpuno opremljene kuhinju i kupaonice.

Ima terasu i vanjski bazen za pravo osvježenje u vruće ljetne dane, a nikakav znatiželjnik neće vam smetati. Kako je Osijek blizu, vikend je savršen za mali izlet slavonskim ravnicama, ali i većim gradovima.