PONUDA BOOKING.COMA

[FOTO] Iskoristite priliku, spojite praznik s vikendom i pobjegnite na mini godišnji odmor. Pronašli smo za vas smještaj s četiri zvjezdice, a sa super cijenom

14.11.2020 u 08:01

Bionic
Reading

Idući tjedan je u srijedu 18. studenog praznik - Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata. Idealna je to prilika za spajanje s vikendom i mini godišnji odmor

Preko Booking.coma potražili smo najpovoljniji smještaj na moru. Jedini kriterij je bio da ima četiri zvjezdice. Iz šarolike ponude izabrali smo sedam objekata. Cijena za četiri noćenja za dvoje od 18. do 22. studenog kreće se od 606 do 931 kunu.

Apartmani Boras Lux, Cavtat - cijena 606 kuna

  • +3
Apartmani Boras Lux Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Za 606 kuna nudi se dvokrevetna soba s bračnim krevetom i pogledom na more. Apartmani Boras Lux udaljeni su 300 metara od mora. U objektu su restoran, bar i kockarnica. Gostima su na raspolaganju hidromasažna kada, dječje igralište te usluga najma bicikala i automobila.

Više informacija potražite OVDJE.

Studio apartmani Sv. Duje, Split - cijena 757 kuna

  • +6
Studio apartmani Sv. Duje Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartmani se nalaze u staroj jezgri Splita, na svega 300 metara od rive i 500 metara od Dioklecijanove palače. Objekt je smješten u povijesnoj kući, zaštićenom spomeniku kulture. Preko puta se nalazi kafić s terasom koja pruža pogled na more.

Više informacija potražite OVDJE.

Twins Idola apartmani, Pula - cijena 818 kuna

  • +4
Twins Idola apartmani Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartman je smješten u blizini popularnih zanimljivosti poput pulske Arene, MEMO muzeja i Arheološkog muzeja Istre. Gosti su ga ocijenili s visokih 9,8.

Više informacija potražite OVDJE.

Vila Deluxe Matic, Dubrovnik - cijena 871 kuna

  • +7
Vila Deluxe Matic Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila Deluxe Matic nalazi se u blizini plaže Buža i 11 minuta hoda od plaže Porporela. Objekt nudi terasu i popločani dio dvorišta s pogledom na vlastiti vrt.

Više informacija potražite OVDJE.

Studio apartmani Fancy, Rijeka - cijena 877 kuna

  • +5
Studio apartmani Fancy Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Studio apartman s pogledom na more ima dobro opremljenu čajnu kuhinju te kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Dostupni su hladnjak, ploča za kuhanje i električno kuhalo. Apartman je ocijenjen s 9,2.

Više informacija potražite OVDJE.

Apartman Zara, Matulji - cijena 909 kuna

  • +5
Apartman Zara Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartman uključuje spavaću sobu, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja i dvije kupaonice s tušem.

Više informacija potražite OVDJE.

Apartman Vita Moela 23, Umag - cijena 931 kuna

  • +6
Apartman Vita Moela 23 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Apartman Vita Moela 23 nalazi se na 300 metara od mora. Uključuje spavaću sobu, opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem.

Više informacija potražite OVDJE.