PREDAVAČI SU BILI VODEĆI LIDERI IZ REGIJE

„Employers quality“ – konferencija koja je pomaknula granice

27.10.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Uspjeh je osjećaj, a ne definicija

„Employers quality – uspjeh je osjećaj, a ne definicija“ konferencija je koja se uspješno održala u Wespa Spaces prostorima u organizaciji Kate Leutar i njezine tvrtke Imea Consulting. Uz sjajna plenarna predavanja i okrugli stol, program je u okviru pet načela kojima je fokus na organizacijskoj kulturi obuhvatio predavanja vrsnih stručnjaka iz područja organizacijske psihologije i business coachinga. Gosti predavači su bili vodeći lideri iz regije dr. Nada Kaiser, Martina Šepić, Marnnie Benney, prof. Babak Kaweh, Jadranko Miklec i Amir Babović, a među njima je bio i indijski ambasador Raj Kumar Srivastava. Težište je bilo na temama na koji način kvaliteta zaposlenika podiže vrijednost vaše tvrtke te koju ulogu kvalitetno izgrađen tim ima u tome, a sve u svrhu stvaranja jedinstvene prilike za educiranje poduzetnika i one koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

Nakon dugogodišnjeg rada u privatnom i korporacijskom sektoru, Kata Leutar je odlučila svoje iskustvo, stečeno znanje i kompetencije staviti na raspolaganje firmama u razvoju organizacije i pojedincima kao podrška u njihovom osobnom i poslovnom napretku. Smatra da je ključ uspješnog poslovanja integritet, transparentnost i preuzimanje odgovornosti za sve što radiš i što propuštaš napraviti.

„Drago mi je što smo kroz ovu konferenciju uspjeli stvoriti sinergiju kreativnosti, učinkovitosti i motiviranosti na jednom mjestu. Nadamo se da ćemo povećati udio svjesnog poduzetništva, poduzetništva koji osigurava uspjeh te stvara poslodavce koji su pozicionirani tako da privlače i zadržavaju najbolje zaposlenike. Najljepše zahvaljujem svim predavačima koji su svojim izvrsnim izlaganjima uvelike pridonijeli uspjehu i realizaciji konferencije“rekla je Kata.

Svaki poduzetnik ima svoj prostor za rast. Biti poduzetnik danas je teže nego ikad, no ako njegujete poslovni stil koji njeguje rast i razvoj zaposlenika, podržava autonomiju te zahtjeva preuzimanje odgovornosti svih članova tima, svaki izazov postaje prilika. Sadržaj konferencije bio je obogaćen ručkom u restoranu Papel, Wespa Spaces, a pokrovitelji konferencije bili su HEP, PBZ, HGK i Indijska ambasada.