KARIJERE

Đurđa Kraguljac iz Atlantic grupe prelazi u Lognet

  • Autor: Z. K.
  • Zadnja izmjena 03.05.2021 14:19
  • Objavljeno 03.05.2021 u 14:19
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Krume Ivanovski

Đurđa Kraguljac pridružuje se timu Logneta, vodećeg regionalnog logističkog on-line integratora, Nakon više od 20 godina iskustva u prodaji i razvoju poslovanja u Atlantic grupi, Konzumu, Mercatoru i AWT-u

Kraguljac u Lognetu preuzima poziciju direktorice razvoja, a ključni zadatak bit će joj povezivanje svih segmenata razvoja Logneta s potrebama postojećih i budućih partnera.

„Svaka kompanija želi podići nivo usluge koji pruža svom kupcu, vodeći računa da to napravi profitabilnije nego prethodni put. Softveri Lognet omogućavaju oboje. Svoje iskustvo i napore usmjerit ću u razumijevanje poslovanja naših klijenata i prilagođavanje softverskih rješenja njihovim potrebama. Lognet svoje softvere razvija prema najboljim praksama logistike našeg područja. Stoga ću se fokusirati na podizanje operativne efikasnosti našim partnerima u Hrvatskoj i regiji“, izjavila je Đurđa Kraguljac.

„Industrija logistike ubrzano se mijenja pod utjecajem digitalizacije. Brzina dijeljenja informacija i obrade dokumenata kojoj svjedočimo još je do nedavno bila nezamisliva. U budućem razdoblju Lognet će se dodatno prilagođavati potrebama svakog partnera, te integrirati s drugim IT rješenjima koje partneri koriste. Dolaskom Đurđe Kraguljac ojačavamo upravo segment razvoja jer su potrebe naših partnera kompleksne i želimo ih maksimalno poduprijeti”, rekao je Milan Ora, direktor Logneta.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!