ODLAZAK IZ KOMPANIJE

Član Uprave Kraša Damir Bulić podnio ostavku

12.12.2023 u 13:04

Bionic
Reading

Damir Bulić danas je na sjednici Nadzornog odbora podnio ostavku na mjesto člana Uprave Kraša, priopćili su iz ove konditorske kompanije

Nakon 24 godine provedene u najvećoj hrvatskoj konditorskoj kompaniji, od kojih je gotovo deset godina bio predsjednik Uprave, Bulić odlazi s mjesta člana Uprave. Ovo je druga ovogodišnja promjena u upravi Kraša. Podsjetimo, u travnju je na čelno mjesto u Upravi izabran Allen Halamić, koji je na toj funkciji zamijenio Slavka Ledića.

'Kad negdje provedeš gotovo četvrt stoljeća, iza sebe nikad ne ostavljaš samo posao. Kraš je važan dio mog života, zajedno smo rasli i razvijali se. Ovdje sam upoznao brojne divne kolege, nakon toliko poslovnih izazova i uspjeha usudio bih se reći da smo srasli u jednu obitelj i iznimno sam ponosan što sam imao prilike biti dio te slatke priče. Svima njima želim reći od srca hvala, mene čekaju neki novi izazovi, a siguran sam da Kraš, njegove zaposlenike, poslovne partnere i potrošače čekaju godine i godine stvaranja novih slatkih uspomena', izjavio je Damir Bulić.

'U ime svih kolega želim iskreno zahvaliti g. Buliću na dugogodišnjem predanom radu i svemu dobrome što je napravio za Kraš. Upravo je g. Bulić jedan od onih pojedinaca koji su ostavili vidljiv trag u poslovanju Kraša i čiji je doprinos uvelike utjecao na uspjehe koje je tvrtka ostvarivala. Želimo mu svu sreću na njegovom daljnjem putu', rekao je Zoran Parać, predsjednik Nadzornog odbora Kraša.