novi projekt

Bugatti i Rimac grade luksuzni stambeni neboder u Dubaiju, evo kako će izgledati

25.05.2023 u 21:03

Bionic
Reading

Nakon jurilica, Bugatti se baca i u građevinske vode. Zajedno s partnerima iz Binghattija iz UAE grade luksuzni neboder sa stanovima u Dubaiju

Novim projektom se na svom Facebooku pohvalio Mate Rimac, kazavši kako je jučer predstavljen u Dubaiju. 'Jučer smo zajedno s našim partnerom Binghattijem predstavili prvi svjetski projekt Bugatti Residence ispred pune Coca Cola Arene u Dubaiju s 15.000 gostiju. Jako sam ponosan na ovaj projekt, naš tim koji je neumorno radio na njemu i našeg sjajnog partnera Binghattija', poručio je Rimac.

Luksuzna zgrada imat će 171 stan i 11 penthousea, a svaki će imati unikatni tlocrt. Uz to u zgradi će se nalaziti i nekoliko dizala za automobile, pa će imućniji vlasnici moći svojim automobilima doći direktno ispred vrata penthousea.

Stanari će moći uživati i u drugim luksuznim sadržajima, uključujući plažu inspiriranu francuskom Rivijerom, privatni bazen, jacuzzi spa, fitness klub, kuhara, privatnog sobara, ekskluzivni privatni klub. Zgrada također nudi mnoštvo vrhunskih i prilagođenih usluga posvećenih svojim stanovnicima, uključujući usluge šofera i konsijerža po narudžbi.

  • +3
Luksuzna Bugattijeva zgrada Izvor: Promo fotografije / Autor: Bugatti