SPLIT, ZAGREB, RIJEKA I OSIJEK

Besplatne radionice o financiranju projekata iz EU poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj

11.10.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Otvoreno učilište Algebra organizira ciklus besplatnih informativnih radionica na kojima će svi čija je djelatnost vezana uz poljoprivredu i ruralni razvoj moći saznati što je sve potrebno i kako se pripremiti za prijavu projekata u sklopu Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, priopćeno je iz Algebre

Taj fond 'težak' je ukupno gotovo 2,4 milijarde eura (što su sredstva namijenjena plasiranju u periodu do 2020. godine) i predstavlja odličnu priliku za bespovratno financiranje projekata iz ruralnog razvoja.

Informativne radionice održat će se u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku a na njima će sudjelovati Algebrini predavači na edukacijskim programima iz ovog područja, ujedno hrvatski konzultanti na EU projektima.

Mihaela Pancer Zadravec je nezavisna konzultantica za EU fondove, koja je do sada pripremila i provela projekte u ukupnoj vrijednosti većoj od 34 milijuna kuna, dok je  Dalibor Georgievski konzultant koji je sudjelovao u više od 80 projekata u sklopu SAPARD-a i IPARD-a i još četrdesetak projekata iz fonda ruralnog razvoja).

Besplatne informativne radionice o 'povlačenju' sredstava za ruralni razvoj iz Europskog poljoprivrednog fonda održat će se:

•u Splitu, 13. listopada, u Algebra centru, Put brodarice 6 (TC Joker), s početkom u 17.00 sati;
•u Zagrebu, 14. listopada, u Algebra centru, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske), s početkom u 18.45 sati;
•u Rijeci, 18. listopada, u Algebra centru, Korzo 24a, s početkom u 17.00 sati;
•u Osijeku, 19. listopada, u Algebra centru, Reisnerova 74, s početkom u 17.00 sati.

Iako je sudjelovanje na ovim informativnim radionicama posve besplatno, zainteresirani sudionici trebali bi se na njih prijaviti jer je broj mjesta ograničen. Prijavu je potrebno napraviti putem stranice: http://www.algebra.hr/edukacija/ruralni-razvoj/