preddiplomska razina

Bernays dodjeljuje školarine za studije turizma i komunikacija hrvatskim iseljenicima

24.05.2022 u 12:48

Bionic
Reading

Edward Bernays University College i ove je godine najavio kako će četvero pripadnika hrvatske dijaspore osvojiti besplatne, odnosno školarine s popustom, za studije komunikacija i turizma. Studiji se izvode u Zagrebu, na preddiplomskoj razini u trajanju od tri te na diplomskoj u trajanju od dvije godine, a odabrani kandidati sami odabiru koju će razinu upisati. Kandidati koji zadovolje uvjete natječaja, ostvarit će mogućnost dobivanja jedne besplatne školarine za sve godine studija te do tri potpune školarine umanjene za 50 posto iznosa za svaku godinu studija. Natječaj je namijenjen hrvatskim iseljenicima koji žele studirati u svojoj domovini, a prijave su otvorene do 4. srpnja 2022.

Studiji komunikacija i turizma na Bernaysu studente upoznaju s najnovijim tehnikama i vještinama struke odnosa s javnošću i turizma te kroz individualno uključivanje studenata u nastavu razvijaju njihovo kritičko razmišljanje i kreativnost. Specifičnost akademskog obrazovanja na Bernaysu je, povrh teorijske podloge, prilika za brojne stručne prakse koje studenti mogu obaviti u nekima od 90 vodećih medijskih kuća, marketinških agencija i agencija za odnose s javnošću, domaćih i inozemnih tvrtki i korporacija, svjetski poznatih hotelskih lanaca, turističkih zajednica te različitih organizacija iz područja komunikacijske industrije i turizma. Stoga je studiranje na Bernaysu upotpunjeno praktičnom primjenom naučenoga koja doprinosi usavršavanju konkretnih kompetencija potrebnih za aktualne izazove struke te konkurentnost na tržištu rada.

Nastava se na Edward Bernays University Collegeu izvodi na hrvatskom jeziku, dok se pojedini kolegiji izvode i na engleskome jeziku, a ispite je moguće polagati na hrvatskom ili engleskom jeziku. Zahvaljujući tome, povratnici u domovinu koji na temelju ispunjavanja uvjeta natječaja osvoje besplatnu školarinu za sve godine studija ili jednu od tri potpune školarine umanjene za polovicu iznosa za svaku godinu studija, dobit će priliku studirati na hrvatskom i engleskom jeziku te pri tome izbrusiti sve vještine koje ih u potpunosti osposobljavaju za zanimanja budućnosti.

Svi zainteresirani kandidati koji se žele prijaviti na natječaj trebaju do 4. srpnja 2022. na e-mail adresu Bernaysovog prodekana za međunarodnu suradnju adrian.beljo@bernays.hr poslati svu pravilno ispunjenu natječajnu dokumentaciju. Jedan od uvjeta natječaja je i taj da kandidati moraju imati najmanje B1 razinu znanja engleskog jezika te razinu znanja hrvatskog jezika od najmanje A2. Više informacija o uvjetima natječaja pronađite na službenoj internetskoj stranici Edward Bernays University Collegea bernays.hr.