U SURADNJI TPORTALA I BERNAYSA

Odabrali smo pobjednike nagradnog natječaja koji su osvojili školarinu za studij turizma na Bernaysu

29.07.2022 u 09:19

Bionic
Reading

Saznajte koji su nas slogani osvojili!

Zahvaljujemo svim natjecateljima na velikom odazivu na natječaj i odličnim kreativnim rješenjima kojih se ne bi posramili ni ozbiljni stručnjaci za brending. Iznimno nam je drago da mlade ljude, poput učesnika ovog natječaja, inspirira naša prelijepa Hrvatska. Upravo zahvaljujući svojim kreativnim idejama, neki će od vas možda dobiti priliku upravo upisom na Bernays jednoga dana raditi na promociji naše divne zemlje ili čak šire u svijetu.

Prijave su zatvorene 21. srpnja, a danas objavljujemo pobjednike!

Prvu nagradu osvaja Nikola Zec sa sloganom: Croatia – Where Stories Become Reality

Drugu nagradu osvaja Sara Pehnec sa sloganom: Where beauty becomes an experience

Svi ostali sudionici, koji su zadovoljili uvjete propisane pravilnikom, ujedno su finalisti koje će Bernays nagraditi s 15% popusta za svaku godinu redovnog preddiplomskog ili diplomskog studija turizma.

Sve dobitnike nagrada, kao i finaliste, kontaktirat će Bernays University College.

Čestitke svima i puno uspjeha na studiju!

Zašto je super studirati na Bernaysu?

Osim odličnih predavanja, networkinga i upoznavanja budućeg posla, Bernays nudi mogućnost prakse izvan i unutar granica Hrvatske. Uz 150 Bernaysovih partnera, ovaj nagradni natječaj posebno prate partneri Hotel Klinik, jedna od najistaknutijih turističkih konzultantskih kuća sa sjedištem u Italiji koja savjetuje više od 120 hotela u Europi, te Green Destinations, međunarodna organizacija za razvoj i prepoznavanje održivih turističkih destinacija i kompanija sa sjedištem u Nizozemskoj. Studenti turizma će kod ovih Bernaysovih partnera imati priliku tijekom svih godina studija razvijati praktična znanja i vještine u međunarodnom okruženju. Menadžeri u turizmu, što čekate?!

Bernays je ogledni primjer praktičnog, fleksibilnog i interaktivnog studija na kojem uz predavanja studenti imaju velik izbor dodatnog sadržaja poput nedavno održanog BBQ druženja, božićnih druženja, masterclass predavanja istaknutih stručnjaka i suradnju s više od 150 tvrtki partnera u komunikacijama i turizmu.

Kako ističe doc. dr. sc. Katarina Miličević, pročelnica Odjela za turizam, na Bernaysu sve se vrti oko ljudi: „Zato je bitan networking! Od novih generacija studenata očekujemo da budu sjajni, inovativni, drugačiji i najbolji. No najvažnija vještina koju studenti moraju imati je spremnost na usvajanje novih vještina!“

Komunikacija je bitna u odnosu studenata i profesora, ali i međusobne kolegijalnosti, ističe student preddiplomskog studija Menadžmenta i marketinga turističke destinacije Luka Mamić: „Dobio sam jako dobre preporuke za ovaj studij, završio sam srednju školu turističkog smjera pa sam odabrao i nastavak obrazovanja u tom smjeru.“

S Lukom se slaže i kolegica sa studija turizma Antonija Majsec: „Studiranje na Bernaysu mi se sviđa zbog interakcije profesora i studenta, ali i zbog široke lepeze stručnih praksi koje nam se nude kod velikog broja partnera.“ Antonijine riječi potkrjepljuje podatak da se tijekom studija studenti susreću s više od tisuću sati stručne prakse u raznim oblicima. Od terenske nastave, praktikuma, preko nacionalnih i internacionalnih putovanja, do posjeta više od dvanaest turističkih destinacija u Hrvatskoj i regiji.

Upravo je terenska nastava ključna za direktan susret s poslovanjem i praksom u turizmu i najveća je prednost studentima Bernaysa. Ovakav pristup studiju zanimljiv je maturantima i svima onima koji žele studirati nešto primjenjivo, zanimljivo i lukrativno. „Imamo odlične predavače, većina ih dolazi iz poslovnog sektora. Takav oblik predavanja nije predavanje iz skripte“, izjavila je studentica diplomskog studija Upravljanje odnosima s javnošću Sofija Pandžić.

„Prakse su nam sada jako aktualne. Gledamo tko bi volio otići u medije, tko bi volio otići u agenciju ili u neke kreativne industrije. Od samog znanja i vještina, koje imaju prije upisa na studij, bitnija su znanja koja će imati kada izađu s Bernaysa“, ističe dr. sc. Dejan Gluvačević, pročelnik Odjela za komunikacije. Studij se posebno ističe suvremenim pristupom studiranju koji nije ex cathedra, nego orijentiran na potrebe studenata, praktično ih priprema na poslovne izazove i umrežava s tržištem. Dokaz izvrsnosti najbolje se očituje kroz statistike. Čak 90% studenata Bernaysa u prva tri mjeseca nakon završetka studija se zaposli, a četvrtina ih već tijekom studija počinje raditi u struci.

Studenti Bernaysa u mogućnosti su studirati u više od 10 europskih zemalja i na više od 20 istaknutih visokih učilišta, poput pariškog ISCOM-a. Dobrodošli su i studenti drugih fakulteta kroz program Erasmus+. Jedna od njih je i studentica iz Italije Alessia Maccotta: „Na Bernaysu sam dobila priliku vježbati svoje znanje s kolegama i profesorima u izrazito prijateljskom i poticajnom okruženju. Osjećala sam se kao da sam kod kuće.“

Osim što se studente potiče na praksu i putovanja izvan granica, velik naglasak se stavlja na mogućnost kombiniranja studija sa sportskim aktivnostima. Tri kategorije ekipa prednjače u uspjesima – futsal, nogomet i odbojka. Jedan od uspješnih sportaša je Mateo Mužar, student preddiplomskog studija Komunikacijskog menadžmenta i hrvatski reprezentativac u futsalu. „Interakcija s profesorima je jako dobra, izlaze mi u susret u akademskim okvirima, no naravno, tu moram dati sebe i na najbolji mogući način vratiti faksu ono što on meni pruža.“ Velik broj profesionalnih sportaša studira na Bernaysu zato što je Bernaysov studentski sportski program dobro poznat u studentskim krugovima. Pokrenut je s idejom da se vrhunskim sportašima i juniorima na prelasku u seniorsku kategoriju omogući kvalitetno studiranje uz mogućnost prilagodbe studentskih obaveza svim redovnim obavezama koje od njih zahtijevaju njihovi klubovi.

Ako i ti želiš postati dio ove odlične studentske priče, znaš što ti je činiti: Prijavi se na natječaj, pokaži svoju kreativnost i osvoji priliku života. Studiraj na Bernaysu!

Nagradni natječaj omogućava vam Edward Bernays University College u suradnji s partnerima Green Destinations i Hotel Klinik.

Natječaj je napravljen u produkciji Tnative tima tportala i u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Edward Bernays University College.