Malta, španjolska

Belje osvaja nova tržišta ABC sirom

19.02.2024 u 11:45

Bionic
Reading

ABC svježi krem sir nastavlja s ekspanzijom na tržišta diljem Europe. Odabrani asortiman proizvoda trenutno je dostupan u deset europskih zemalja, a od ovog mjeseca kreće prodaja i na tržištima Mađarske, Španjolske i Malte. Cjelokupan asortiman ABC sireva već je isporučen za trgovačke lance u Mađarskoj, a isporuke prvih količina za Španjolsku i Maltu su u tijeku

Cjelokupan asortiman ABC sireva već je isporučen za trgovačke lance u Mađarskoj, a isporuke prvih količina za Španjolsku i Maltu su u tijeku.

Riječ je o najvažnijem izvoznom proizvodu Belja.

'Paralelno radimo na izvoznim potencijalima u Europi i Sjevernoj Americi, gdje smo prisutni u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Izlazak na mađarsko tržište bio je logičan korak iz više razloga. Od naše Tvornice mliječnih proizvoda u Belom Manastiru svega je desetak kilometara do granice s Mađarskom što nam omogućava brzu i jednostavnu distribuciju.

Prošle godine je hrvatska obala bila najpopularnije odredište Mađara koji su lojalni gosti i kojima je Jadran sinonim za more pa imamo značajan broj potrošača koji već poznaju sve okuse ABC sireva.

Na tržištima Španjolske i Malte primjenjujemo potpuno drugačije prodajne strategije jer njihovi potrošači tek trebaju upoznati okuse naših proizvoda pa smo fokusirani na predstavljanje vrhunske kvalitete ABC sireva koji nastaju od domaćeg mlijeka s farmi Belja.', kaže Jurica Belle, direktor prodaje i marketinga Belja.

Krajem prošle godine redizajnirana je ambalaža ABC svježih krem sireva, a novi vizuali dodatno su naglasili jednostavan, ali savršen okus koji daju samo tri sastojka: mlijeko, vrhnje i malo morske soli.