HAJDAŠU DONČIĆU PREKIPJELO

'Ako naprave još jednu grešku, smijenit ću cijelu upravu HAC-a'

Slavko Linić, Siniša Hajdaš Dončić

Slavko Linić, Siniša Hajdaš Dončić

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Uprava Hrvatskih autocesta, u kojoj se vodi žestoki rat između dviju grupacija, u srijedu je dobila od ministra Siniše Hajdaša Dončića posljednju opomenu prije isključenja, piše Večernji list

'Cijela uprava dobila je veliki žuti karton. Ako naprave još jednu pogrešku, upozoreni su, svi će biti smijenjeni', kazao je Hajdaš Dončić.

A u upravi HAC-a vodi se borba između njezina predsjednika Dražena Guština i člana Nikole Bačurina s jedne strane te članova uprave Jure Bajića i Narciza Dalsasa s druge strane.

Guštin i Bačurin glasali bi za neke odluke, koje se uglavnom odnose na smjene u HAC-u, a Bajić i Dalsaso bili bi protiv, ali bi uvijek Guštinova na kraju bila zadnja jer kao predsjednik uprave ima pravo na dva glasa.

Taj je rat bio i tema današnjih sjednica Nadzornog odbora HAC-a jer je zbog svađa čelnih ljudi, koji se preglasavaju na sjednicama uprave i onda zapisnike sjednica dostavljaju medijima, paraliziran rad cijele tvrtke. Iako se očekivalo da će NO preporučiti ministru smjene u upravi, ipak se to nije dogodilo.

Član NO-a Anđelko Kasunić kaže da su nadzornici po preporuci ministra odlučili dati upravi rok u kojem mora početi normalno raditi. No, on ipak smatra da se time ništa nije riješilo, piše Večernji list

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi