BUDIĆEV ODGOVOR CVETOJEVIĆU

'Ako me zatvore, bit će super, barem ću imati tri obroka na dan'

02.02.2015 u 10:52

Bionic
Reading

Nezaposleni član Radničke fronte, Osječanin Željko Budić ne boji se inspekcije i zatvora zbog toga što radi na crno. Prozivke poduzetnika Saše Cvetojevića, kaže, ne smetaju ga

'Da sam se dosad osvrtao na takve poput Cvetojevića, ne bih sigurno preživio. Iako bi mu bilo bolje da proziva kapitaliste koji zapošljavaju radnike na crno', rekao je za tportal.hr Budić.

Rad na crno Željko Budić priznao je gostujući kod Aleksandra Stankovića, na što je Cvetojević na Vladinom profilu na Twitteru upitao zbog čega ne reagiraju državne institucije kad netko priznaje kršenje zakona.


Cvetojević je nakon toga i sam ovu nedjelju gostovao kod Stankovića te je na upit zašto proziva Budića odgovorio da je on legalist, da nije pobornik lažne empatije i da rad na crno ne može nikako prihvatiti.

'Samo sam pitao je li u redu da netko na javnoj televiziji kaže da radi nešto što je očigledno kršenje zakona i to u godini koju smo nazvali godinom borbe protiv rada na crno. Onda mi je malo čudno da on kaže da radi na crno', rekao je Cvetojević koji je ipak na kraju priznao da bi i sam radio na crno kad bi mu to bila jedina opcija da preživi.

Budića dosad nije posjetila inspekcija rada, a ako do toga dođe, ne plaši se ni suda ni zatvora.

'Neka mi Cvetojević da recept kako da nas petero živimo s 3.600 kuna, a da pritom ne mogu nešto na crno zaraditi. To su vam minorne svote koje ne prelaze 200 kuna mjesečno. I ako me zbog toga zatvore, bit će mi super jer ću barem imati dnevno tri raznovrsna obroka', rekao je smijući se Budić.

Ponovio je kako njegova obitelj zadnjih deset dana u mjesecu jede samo kruh i mast. 'Sve što sam rekao kod Stankovića je istina. Kod mene nema prevara i laži', dodao je Budić.