BUSINESS PARTNER

Agrofructus dobio prestižnu nagradu u Beogradu

17.06.2015 u 11:29

Bionic
Reading

Regionalna nagrada Business Partner koja se dodjeljuje 21. godinu zaredom i obuhvaća kompanije iz 13 zemalja regije od Slovenije do Cipra, ove godine pripala je AgroFructusu iz Donjeg Miholjca, kao najboljoj kompaniji i ujedno i jedinoj kompaniji iz Hrvatske, priopćeno je u srijedu iz te tvrtke

'Ova prestižna nagrada potvrda je iznimne poslovne uspješnosti i regionalne prepoznatljivosti. U svom pojašnjenju komisija je navela da je konačna odluka donesena na temelju svih dobivenih rezultata, prema kojima AgroFructus zbog kontinuirano dobrih poslovnih rezultata, investicija i inovacija te poštivanja visokog stupnja profesionalnosti i etičnosti, uvažavanja svojih poslovnih partnera te izrazitom ekološkom osviještenosti, predstavlja oslonac razvoju lokalne zajednice i višoj kvaliteti života', ističu iz Agrofructusa.

Denis Matijević, osnivač i predsjednik Uprave AgroFructusa, istaknuo je da ih nagrada veseli i obvezuje, ali da su posebno počašćeni jer su u donošenju odluke o pobjedniku sudjelovali upravo poslovni partneri. 'Odnos kompanije prema svim sudionicima u poslovnom procesu ključ je uspjeha, a ova nagrada je dokaz da su strateški ciljevi kvalitetno postavljeni, ali i da se operativna razina uspješno dosiže. No ona je i dodatni motiv da se još intenzivnije nastavi raditi na širenju kapaciteta, uvođenju novih tehnologija i rastu kroz oba segmenta i domaćeg i izvoznog tržišta, što je ujedno i generator pozitivnih promjena u hrvatskom gospodarstvu', istaknuo je.
Predstavnicima AgroFructura nagrada regionalnog Business Partnera dodijeljena je u utorak navečer u Beogradu.

AgroFructus Grupa je grupa tvrtki specijaliziranih za proizvodnju, otkup, skladištenje i prodaju svježeg i prerađenog voća i povrća, a grupu danas čini sedam tvrtki iz Hrvatske i inozemstva.
Jedna je od vodećih regionalnih kompanija u poslovanju s voćem i povrćem, kako svježim tako i prerađenim, tj. jedna je od najvećih domaćih kompanija specijaliziranih za proizvodnju, otkup, skladištenje i prodaju svježeg i prerađenog voća i povrća.

AgroFructus Grupa ostvaruje godišnji promet od 600 milijuna kuna i zapošljava oko 500 stalnih radnika, uspješno surađuje s 3000 kooperanata te otkupljuje oko 100.000 tona voća i povrća. Surađuje sa svim većim trgovačkim lancima u Hrvatskoj i regiji te oko 20 posto ukupne prodaje izvozi u sljedeće zemlje: Australija, Kanada, SAD, Rusija, Švicarska, Švedska, Njemačka, Češka, Slovenije, Bosna i Hercegovina, Srbija, Makedonija, Libija i Izrael.