bez promjene

Adrović ostaje na čelu Nadzornog odbora Atlantic Grupe

  • Autor: S. M.
  • Zadnja izmjena 07.09.2021 18:37
  • Objavljeno 07.09.2021 u 18:37
Zdenko Adrović

Zdenko Adrović

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na danas održanoj sjednici Nadzornog odbora Atlantic Grupe Zdenko Adrović ponovno je izabran na funkciju predsjednika Nadzornog odbora, dok je Siniša Petrović ponovno izabran za zamjenika predsjednika Nadzornog odbora Atlantic Grupe

Na istoj sjednici, članica Nadzornog odbora Monika Schulze izabrana je za novu članicu dosadašnje Komisije za korporativno upravljanje Nadzornog odbora, koja Komisija od danas nosi naziv Komisija za društvenu odgovornost i korporativno upravljanje.

Schulze je voditeljica je Odjela upravljanja korisničkim odnosima i inovacijama u tvrtki Zurich Insurance te članica njemačkog Izvršnog odbora tvrtke. Fokus joj je izgradnja jakih poduzeća u kontekstu masovne transformacije industrije i promjena koje donosi digitalna tehnologija.

Prije nego što se pridružila Zurich IG osiguranju, vodila je vlastitu tvrtku za strateško poslovno savjetovanje. Naposljetku, na istoj sjednici Nadzornog odbora usvojena je i odluka o promjeni naziva Komisije za imenovanje i nagrađivanje Nadzornog odbora, koja od danas nosi naziv Komisija za razvoj vodstva i nagrađivanje. Naziv će pratiti fokus daljnjeg djelovanja Komisije, kao pomoćnog tijela Nadzornog odbora Atlantic Grupe d.d.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!