MODERNI MALIŠAN

Neka vaš automobil izgleda kako vi to želite

01.06.2017 u 09:34

Bionic
Reading

Upečatljivim dizajnom i s više od 100 mogućih kombinacija boja izdvaja se iz gomile, a prostrana unutrašnjost i napredne tehnologije privući će kupce koji od svojeg automobila žele više

Nova Nissan Micra pokrenut će pravu revoluciju u očekivanjima kupaca od  gradskih automobila ponudom jedinstvenog spoja upečatljivog dizajna, novih intuitivnih tehnologija i sigurnih, ali okretnih performansi.

Važan dio Micrine privlačnosti njezin je atletski i upečatljiv vanjski izgled, koji Micru pomiče u odvažnom novom smjeru. Suvremeni izgled i premium dojam prevladavaju i u dvobojnoj unutrašnjosti izrađenoj od vrhunskih materijala mekih na dodir, serijskih u svim razinama opreme. Zahvaljujući domišljatoj konstrukciji, peterovratna karoserija odlikuje se najboljom ergonomijom za putnike na prednjim sjedalima, ali ne na štetu putnika na stražnjoj klupi. Prtljažnik je dovoljno velik za svačije potrebe.

Micra pete generacije vjerno prati dizajn konceptnog automobila Sway predstavljenog na Ženevskom salonu automobila 2015. i utjelovljuje novi izričaj koji se ističe jedinstvenim dizajnerskim elementima i senzualnim linijama. Jedinstveni elementi dizajna uključuju prepoznatljivu prednju masku V-motion od koje se do stražnjeg kraja proteže oštra linija, svjetla u obliku bumeranga i plutajući krov koji ostavlja dojam prozračnosti. Ostala obilježja uključuju stražnje ručice vrata skrivene u C-nosačima i rastegnutu liniju krova s integriranim spojlerom koji poboljšava aerodinamička svojstva i izgled vozila.

Dramatičan izgled istaknut je paletom koju čini 10 profinjenih i žarkih boja, uključujući narančastu boju Energy. Dodatna oprema za personalizaciju vanjskog izgleda i unutrašnjosti nudi  više od 100 različitih kombinacija koje vlasnicima omogućuju da stave vlastiti pečat na svoju Micru. 

Više o ovoj temi pročitajte ovdje.