Range Rover, Defender i Discovery

Jaguar Land Rover vozila od danas imaju petogodišnje jamstvo proizvođača

01.09.2023 u 15:44

Bionic
Reading

Jamstvo za marke Range Rover, Defender i Discovery produljeno je od 1. rujna s tri na pet godina ili 150.000 kilometara, već prema tome što nastupi ranije. A Jaguar modeli koriste pogodnosti petogodišnjeg jamstva još od 1. srpnja 2022.

Jaguar Land Rover je objavio kako od 1. rujna ove godine stupa na snagu petogodišnje jamstvo proizvođača za sve nove modele Range Rover, Defender i Discovery. Ova inicijativa će klijentima pružiti dodatnu samopouzdanost i staloženost pri odabiru vozila neke od luksuznih marki JLR-a.

Novo jamstvo odnosi se na sve modele u cijeloj Europi i produljuje postojeće trogodišnje jamstvo za pružanje zaštite na do pet godina ili 150.000 kilometara, već prema tome što nastupi ranije.

Kao rezultat toga, klijenti će biti sveobuhvatno zaštićeni jamstvom i nastaviti uživati u najvišoj kvaliteti usluge dulje nego ikada.

Uz to, klijenti Range Rovera, Defendera i Discoverya također će uživati u povezivosti uz InControl Remote tijekom pet godina ili 150.000 kilometara, što pruža dodatnu pogodnost i organizira pomoć u slučaju hitnog slučaja – u skladu s iskustvima koje JLR želi pružati za suvremene luksuzne marke.

Trogodišnja jamstva su standard unutar automobilske industrije, stoga Range Rover, Defender i Discovery čine korak dalje za svoje klijente uvođenjem petogodišnje police. Svi modeli svake od marki bit će pokriveni novim petogodišnjim jamstvom, uključujući blage i plug-in električne hibride, od 1. rujna 2023.

Nova jamstva znače da će klijenti u cijeloj kući brendova JLR uživati istu razinu zaštite, budući da modeli Jaguar koriste pogodnosti petogodišnjeg jamstva od 1. srpnja 2022.

Proširenje postojećeg jamstva ima za cilj poboljšati iskustvo klijenata i vlasnika s uslugama tijekom razdoblja pokrića, a istodobno omogućuje privatnim korisnicima i komercijalnim operaterima transparentan izračun troškova održavanja i poslovanja tijekom duljeg razdoblja.

Novo petogodišnje jamstvo će poboljšati vlasničko iskustvo i obećava pozitivan utjecaj na rezidualne vrijednosti modela Range Rover, Defender i Discovery. Zauzvrat, to će pružiti pogodnosti prilikom stavljanja rabljenih primjeraka na tržište. Dugoročno, veće rezidualne vrijednosti smanjuju vlasničke troškove jer potiču konkurentnije uvjete leasinga i financiranja.

Povećani pristup povezivosti uz InControl Remote također će biti dostupan od 1. rujna za sve novoregistrirane modele. Korisnicima omogućuje laku i intuitivnu interakciju s njihovim vozilom, čak i na velikim udaljenostima. Ova aplikacija za pametni telefon može se koristiti za provjeru razine preostalog goriva i stanja napunjenosti te za provjeru jesu li vrata i prozori zatvoreni ili otvoreni. InControl Remote također optimizira pomoć na cesti i automatski šalje hitni poziv ako je to potrebno.

Novo petogodišnje jamstvo JLR-a primjenjivat će se na svim europskim tržištima od 1. rujna, čime će se podići kvaliteta usluga na cijelom kontinentu.