UOČI PREMIJERE

[FOTO/VIDEO] Upoznajte Mobilize Limo, električnu limuzinu za usluge prijevoza i taksi

31.08.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Četverovratna limuzina duga 4,67 metara ima potpuno električni pogon i domet od 450 km (WLTP), a elektromotor s niskim šumom i kompatibilnost s većinom sustava punjenja prilagođeni su potrebama suvremenih pružatelja transportnih usluga

Uz Mobilize Limo, marka mobilnosti Mobilize Grupe Renault predstavlja svoj prvi model automobila za individualni prijevoz putnika koristeći usluge prijevoza i taksi prijevoza. Četverovratna, limuzina s isključivo baterijskim pogonom bit će ponuđena komercijalnim i privatnim prijevoznim uslugama na odabranim međunarodnim tržištima po fleksibilnim tarifama kao potpuni paket mobilnosti i usluga.

Mobilize Limo: električna limuzina za usluge prijevoza i taksi Izvor: Promo fotografije / Autor: Mobilize

Svjetska premijera održat će se 8. rujna u sklopu dana posvećenom marki Mobilize na međunarodno salonu automobila IAA Mobility 2021 u Münchenu. Tada će u rad krenuti probna flota od 40 vozila.

Inače, o brendu Mobilize je bilo više riječi kada smo pisali o Renulutionu, strateškom planu Grupe Renault za uspješnu prilagodu promjenama na automobilskom tržištu u siječnju ove godine. Mobilize je usmjeren na kupce koji žele imati pristup održivijim i dijeljenim oblicima mobilnosti. Ova marka nastoji odgovoriti na nove potrebe za mobilnošću te promicati održive energetske ekosustave, sve u skladu sa strategijom Grupe Renault o prelasku na ugljičnu neutralnost i stvaranju vrijednosti iz kružnog gospodarstva.

Mobilize se ne ograničava samo na automobile, već nudi nove načine za prijevoz ljudi i robe automobilom ili bez njega. Ponuda novih rješenja mobilnosti ispunjava potrebe krajnjih kupaca, poduzeća, gradova i regionalnih vlasti. Mobilize povezuje aktivnosti Grupe Renault u području usluga mobilnosti, opskrbe energijom i podatkovnih usluga, pri čemu se oslanja na stručnost grupe RCI Bank i Servicesa . Mobilize pridonosi održavanju partnerstava i potpuno novih ekosustava otvorenog tipa koji uvelike olakšavaju planiranje i rast poduzeća.

  • +18
Mobilize Limo Izvor: Promo fotografije / Autor: Nicolas PIVETAL/Lacen

Mobilize Limo je limuzina s četvero vrata, duga je 4,67 metara i ima potpuno električni pogon, a posebno je namijenjena pružateljima takozvanih usluga vožnje (Private Hire Cars – PHV). Cjeloviti paket, koji je dostupan samo kao pretplata, uključuje ne samo vozilo, već i usluge po mjeri.

Domet od 450 kilometara prema WLTP standardu, elektromotor s niskim šumom i kompatibilnost s većinom sustava punjenja prilagođeni su potrebama suvremenih pružatelja transportnih usluga.

Dinamičan dizajn i nepogrešiv potpis LED svjetla naglašavaju neovisni karakter Mobilize Limo vozila, kao i opsežne karakteristike udobnosti i sigurnosti.

'Prvi model Mobilize, Limo, odgovor je našeg novog brenda na brzo rastuće ride-hailing tržište. Nova ponuda kombinira vozilo s fleksibilnim uslugama i na taj način zadovoljava nove potrebe korisnika za mobilnošću. Limuzina također pokazuje jedinstvenu stručnost Renault Grupe u uslugama mobilnosti i RCI banke te Services-a u financiranju', kaže Clotilde Delbos, izvršna direktorica tvrtke Mobilize.