NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja 'Osvoji školarinu! Studiraj turizam na Bernaysu'

11.07.2022 u 14:14

Bionic
Reading

Pravila nagradnog natječaja 'Osvoji školarinu! Studiraj turizam na Bernaysu'

1) UVODNE NAPOMENE

Hrvatski Telekom d.d., Radnička cesta 21, 10 000 Zagreb, OIB: 81793146560 (dalje u tekstu: Organizator) utvrđuje sljedeća Pravila nagradnog natječaja: 'Osvoji školarinu! Studiraj turizam na Bernaysu'.

Nagradni natječaj se održava u razdoblju od 11. do 29. srpnja 2022. kroz dva kruga (1. krug – prijave natjecatelja (od 07.-21.7.) i 2. krug – odabir finalista i proglašenje pobjednika) na www.tportal.hr u svrhu promocije.

Finalisti su svi sudionici natječaja koji zadovoljavaju uvjetima natječaja te čija kreativna rješenja stručni žiri uzme u obzir za ocjenjivanje u drugome krugu.

Imena dobitnika objavit ćemo nakon 3 dana od e-mail obavijesti finalistima da su njihova kreativna rješenja uzeta u obzir za sudjelovanje u drugom krugu.

Nagrade osigurava Edward Bernays University College.

2) PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a koje su u trenutku prijave na nagradni natječaj završile četverogodišnju srednju školu. Zaposlenici Organizatora i Partnera, kao i članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća), ne mogu sudjelovati u Natječaju.

Dobitnici nagradu mogu ostvariti isključivo ako zadovoljavaju uvjetima Natječaja za upis studenata u akademskoj godini 2022./2023.

3) KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u Natječaju potrebno je izvršiti prijavu putem forme za prijavu koja se nalazi na www.tportal.hr.

Sudionici šalju tekst na temu: Osmislite slogan za Hrvatsku kao turističku destinaciju i objasnite pozadinu svoje ideje, odnosnoznačenje slogana u max. 500 slovnih znakova. Svi sudionici koji ispune navedene uvjete ulaze u izbor za nagradu. Najoriginalniji i najkreativniji odgovori po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade. Sudionici mogu sudjelovati neograničenim brojem prijedloga slogana i odgovora.O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš Horvat (tportal.hr), Toni Janjiš (tportal.hr) i Ivan Pakozdi (prodekan za strateške projekte, Edward Bernays University College).

Sva kreativna rješenja pristigla na natječaj mogu biti objavljena na www.tportal.hr.

4) DODJELA NAGRADA

Nagrade:

  1. nagrada

Uključuje pokriće za redovni preddiplomski studij u trajanju od tri godine ili diplomski studij u trajanju od dvije godine s pokrićem kako slijedi po godinama odabranog studija. Maksimalna ukupna vrijednost 1. nagrade iznosi 60.000,00 kn

  1. godina redovnog studija – 100% školarine (preddiplomski ili diplomski studij turizma)
  2. godina redovnog studija – 75% školarine (preddiplomski ili diplomski studij turizma)
  3. godina redovnog studija – 50% školarine (samo za preddiplomski studij turizma)

2. nagrada

Uključuje pokriće za redovni preddiplomski studij u trajanju od tri godine ili redovni diplomski studij u trajanju od dvije godine s pokrićem kako slijedi po godinama odabranog studija. Maksimalna ukupna vrijednost 2. nagrade iznosi 40.000,00 kn

  1. godina redovnog studija – 75% školarine (preddiplomski ili diplomski studij turizma)
  2. godina studija – 50% školarine (preddiplomski ili diplomski studij turizma)
  3. godina studija – 25% školarine (samo za preddiplomski studij turizma)

3. nagrada za Finaliste

Uključuje pokriće u iznosu od 15% školarine za redovni preddiplomski studij u trajanju od tri godine ili redovni diplomski studij u trajanju od dvije godine. Maksimalna ukupna vrijednost nagrade za finaliste iznosi 12.000,00 kn

Vrijednost nagrade iznosi 15% popusta na sve godine odabranog redovnog studija turizma (preddiplomski ili diplomski studij turizma.

Nagrade se odnose isključivo na akademsku godinu 2022./2023. i dobitnici nagrada mogu iskoristiti nagradu samo ako započnu sa studijem u navedenoj akademskoj godini.

Dobtinici nagrada moraju prilikom pristupanja natječaju potvrditi da su upoznati s pravilnikom nagradnog natječaja te da prihvaćaju sve uvjete određene pravilnikom.

Nagrade se mogu osvojiti samo za redovni preddiplomski i diplomski studij turizma na Edward Bernays University Collegeu. Redovni studij podrazumijeva starosnu dob do 26 godine života.

Prihvaćanjem uvjeta nagradnog natječaja svi pristupnici natječaja prihvaćaju da ih se može kontaktirati i da će se odazvati na kratki online sastanak u slučaju da budu izabrani u finaliste.

Prihvaćanjem uvjeta svi pristupnici natječaja prihvaćaju da njihova osobna imena mogu biti javno objavljena na tportalu isključivo u vezi nagradnog natječaja i njihovog idejnog rješenja kojim su se prijavili na nagradni natječaj.

Ako se dobitnik nagrade ne upiše na studij turizma na Bernaysu do 23. rujna 2022. znači da se odriče prava na nagradu, a Organizator zadržava pravo dodjeljivanja nagrade sljedećem dobitniku. Nije dopuštena zamjena nagrade za novac ili bilo koju drugu vrijednost od nagrada navedenih u ovim Pravilima.

5) OGRANIČENJA SADRŽAJA

Svaka prijava na nagradni natječaj mora biti izvorni rad sudionika Natječaja.

Prijavljeni sadržaj ne smije sadržavati materijal koji krši tuđa autorska ili intelektualna prava, omalovažava Organizatora, bilo koju osobu, instituciju ili organizaciju.

Prijavljeni sadržaj ne smije sadržavati materijal koji je neprikladan, klevetnički, podrugljiv; koji potiče na mržnju, rasizam ili nanosi štetu bilo kojoj skupini ili pojedincu; koji potiče na diskriminaciju na temelju rase, spola, vjere, nacionalnosti, invaliditeta, seksualne orijentacije ili dobi. Prijavljeni sadržaj ne smije sadržavati materijal koji je nezakonit, koji krši ili je protivan zakonima Republike Hrvatske. Sudionik u potpunosti snosi svu odgovornost u slučaju kršenja navedenih ograničenja sadržaja.

6) POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama dodijeljenima na ovom Natječaju.

7) RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora između Organizatora i Sudionika Natječaja stranke će sve sporove iz ovoga Nagradnog natječaja rješavati sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

8) ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Sudjelovanjem u ovom Nagradnom natječaju Sudionici pristaju da Organizator i Partneri obrađuju njihove osobne podatke koje su dali prilikom sudjelovanja u ovom Nagradnom natječaju u svrhu provođenja Nagradnog natječaja.

Organizator je voditelj obrade osobnih podataka u smislu važećih propisa o zaštiti osobnih podataka. Kontakt Organizatora za pitanja zaštite osobnih podataka je osobni.podaci@t.ht.hr.

Osobni podaci se obrađuju u svrhe provedbe Nagradnog natječaja, a temeljem privole za sudjelovanjem u natječaju.

Sudionik ima pravo zatražiti pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje, ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka te pravo na prenosivost podataka. Također, Sudionik ima pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Pružanje osobnih podataka nužno je za sudjelovanje u Nagradnom natječaju.

Prihvaćanjem uvjeta svi pristupnici natječaja prihvaćaju da njihova osobna imena mogu biti javno objavljena na tportalu isključivo u vezi nagradnog natječaja i njihovog idejnog rješenja kojim su se prijavili na nagradni natječaj.

9) PREKID NATJEČAJA

Natječaj se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Nagradnog natječaja biti obaviješteni putem web stranice www.tportal.hr.

10) IZMJENA PRAVILA

Organizator zadržava pravo dopune i izmjene ovih Pravila, o čemu će Sudionici biti obaviješteni putem www.tportal.hr.